Beskrivelse
INDHOLD: Abrikos-gulerodsmarmelade. – Alliancemarmelade. – Appelsinmarmelade. – Pomeransmarmelade. – Grøn tomatmarmelade. – Gulerodsmarmelade. – Hindbærmarmelade. – Kirsebærmarmelade. – Rabarbermarmelade. – Rød tomatmarmelade. – Kvædemarmelade. – Blommer i madeira. – Græskar med ingefær. – Hindbær i portvin. – Syltede asier. – Syltede blåbær. – Syltede brombær. – Syltede drueagurker. – Syltede ferskner. – Syltede grønne tomater. – Syltede hvidløg. – Syltede jordbær. – Syltede solbær. – Syltet ingefær. – Syltede valnødder. – Blandet kryddereddike. – Dildeddike. – Eddike på bær. – Estragoneddike. – Blommechutney. – Tomatchutney. – Æblechutney. – Stikkelsbærchutney. – Saft af hyldeblomst. – Hyldebærsaft. – Solbærsaft. – Ribsgelé. – Stikkelsbærgelé. – Myntegelé. – Æblegelé. – Syltet agurkesalat med senneop. – Agurkesalat. – Pickles. – Henkogte pærer. – Appelsinsmør. – Relish af grøntsager. – Indbundet. – Illustreret. – 129 sider. – Pænt eksemplar.