Gregorius, Trine.

Trine og det danske køkken. Frugt og bær.

Bog

DKK 75,00

Bortset fra, at det tager tid, så er det faktisk sjovt at ssylte, og man bliver en anelse stolt af sig selv, når man tager sig sammen. Hvis man sylter, kræver det pinlig renlighed, hvad angår køkken og redskaber. Hvis man sjulsker med det, bliver resultatet derefter: Mug på det syltede på rekordtid. De beholdere, der vælges til opbevaring af det syltede, skal være pinligt rene. De kan eventuelt vaskes i opvaskemaskinen brug. Dernæst skal de overhældes med kogende vand, både uden på og inden i. Det samme gælder for de låg, der skal bruges. Frugten og bærrene, der anvendes, skal helst være friske og uden pletter og selvfølgelig uden mug. Smid væk, der ser anløbent ud. Bruges bær, der ahr været if ryseren, kan det være nødvendigt at bruge et geleringsmiddel for at få det syltede tilstrækkelig stift. – Opskrifterne i bogen kan kombineres med alt muligt. Bland bær og frugt og eksperimenter videre.

DR, 2004.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Abrikos-gulerodsmarmelade. – Alliancemarmelade. – Appelsinmarmelade. – Pomeransmarmelade. – Grøn tomatmarmelade. – Gulerodsmarmelade. – Hindbærmarmelade. – Kirsebærmarmelade. – Rabarbermarmelade. – Rød tomatmarmelade. – Kvædemarmelade. – Blommer i madeira. – Græskar med ingefær. – Hindbær i portvin. – Syltede asier. – Syltede blåbær. – Syltede brombær. – Syltede drueagurker. – Syltede ferskner. – Syltede grønne tomater. – Syltede hvidløg. – Syltede jordbær. – Syltede solbær. – Syltet ingefær. – Syltede valnødder. – Blandet kryddereddike. – Dildeddike. – Eddike på bær. – Estragoneddike. – Blommechutney. – Tomatchutney. – Æblechutney. – Stikkelsbærchutney. – Saft af hyldeblomst. – Hyldebærsaft. – Solbærsaft. – Ribsgelé. – Stikkelsbærgelé. – Myntegelé. – Æblegelé. – Syltet agurkesalat med senneop. – Agurkesalat. – Pickles. – Henkogte pærer. – Appelsinsmør. – Relish af grøntsager. – Indbundet. – Illustreret. – 129 sider. – Pænt eksemplar.