Beskrivelse
INDHOLD: Pariserbrød. – Lun champignon- og tomatmad. – Ciabatta med Parmaskinke. – Smørrebrød med fiskefilet. – Fiskesalat på brød. – Velkomsttoast. – Hamburgerryg med ost og frugt. – Klassisk frikadellemad. – Kylling- og jordbærkræs. – Middelhavskylling. – Laks- og rejestjerne. – Frokostmad med æg og hytteost. – Muslingefavoritten. – Kartoffelguf med pesto og tomat. – Roastbeef-guf. – Skinkeburger. – Kalkunsandwich med tzatziki. – Bøf på brød. – Æg og ansjoser. – Røræg med ansjoser. – Bagel med krabbesalat. – Flute med waldorfsalat. – Flute med mozzarella og Parmaskinke. – Flute med rejesalat. – Fyldt bagel med chilihytteost. – Krabbesalat med safran. – Grovbolle med makrel. – Fyldt pitabrød med hede rejer. – Pitabrød med kyllingesalat. – Grovbolle med tunfyld. -Rugbrød med torskerogn og remoulade. – Rugbrød med hamburgerryg og frugt. – Tortillarulle med laks. -Vesterhavsflute. – Festsmørrebrød. -Kanapé med artiskok. – Kogt oksetunge med gulerodssalat. – Festligt landgangsbrød. – Italiensk ciabatta. – Sandwich med portvinsleverpostej. – Lakserulle. – Røget sildemad. – Ostesandwich. – Rejetoast med asparges. – Lun leverpostej med bacon. – Dyrlægens natmad. – Spinattoast med laks. – Vegetarisk toast med feta. – Dobbelttoast med champignon. – Sprød peberfrugtpizza. – Gratineret flute med kylling og kantarel. – Gratineret franskbrød med skinke, gulerod og porre. – Gratineret Parma- og mozzarellatoast. – Luksuspizza toast med rejer. – Minipizza med salami og ananas. – Skinke- og banantoast. – Gratineret toscansk brød. – Vegetarisk pizza med fetaost. – Skaldyrspizza. – Foccacia med røget skinke og tomat. – Fyldt champignongbrød. – Indhold efter points. – Uindbundet. – Illustreret. – 121 sider. – Pænt eksemplar.