Beskrivelse
INDHOLD: Radicchio, frisée og Co. -Klargøring af feldsalat. – Klargøring af ananas. – Tilberedning af viagrette. – Klargøring af julesalat. – Salatdressing med mælkeprodukter. – En stor palet med råvarer. – Trin for trin. – De vigtigste kokketeknikker. – Blad- og råkostsalater. – Efterårssalat med vindruer. – Friséesalat med feta. – Fra frisée salat med feta til mælkebøttesalat med oliven. – Salater med grøntsager. – Linsesalat med grøntsager. – Grøntsagssalat med gulerødder og broccoli. – Blandet salat med valnøddekerner. – Bladsalat med rød bladbede. – Svampesalat med kikærter. – Cæsarsalat med bacontern og croutoner. – Sommersalat med radiser. – Fra artiskoksalat med persille til squashsalat med frisk mynte. – Squashsalat med melon og radicchio. – Vildt salatgrønt med hårdkogte æg. – Rucolasalt med parmesan. – Bataviasalt med appelsiner og radiser. – Waldorfsalat med vanødder. – Salater med kød og fisk. Fra bladsalat med karryfisk til thaisalat med roastbeef. – Bladsalt med grillet kyllingebryst. – Skinkesalat medd asparges og ost. – Salat med brød og ost og cocktailtomater. – Kyllingesalat med avocado og tomater. – Blandet salat med stegt harefilet. – Eksotisk fiskesalat med mango og ingefær. – Grøntsagssalat med røget laks. – Salat med røget fisk og linser. – Grøntsagssalat med rejer. – Laksesalat med spinat. – Pastasalat med rejer og krydderurter. – Dessertsalater. Fra bærsalat med Creme de Cassis til vindruesalat med æble-zabaione.- Blandet frugtsalat med valnødder. – Frugtsalat med Maracuja-zabaione. – Frugtsalat med birkes- og kvarkcreme. – Eksotisk frugtsalat med solsikkekerner. – Kiwi- og figensalat med daddel- og banacreme. – Pastasalat med Karljohan-svampe og pesto. – Fusili-salat med kikærter. – Rissalat med bønner og græskar. – Kartoffelsalat med ærter og bønner. – Aspargessalt med champignoner. – Spaghettisalat med spinat og kartofler. – Bulgursalat med peberfrugt og tomater. – Romanescosalat med æg og ost. – Blomkålssalat som i Indien. – Hvid bønnesalat med kørvel. – Register.- Uindbundet. – Illustreret. – 94 sider. – Pænt eksemplar.