Beskrivelse
INDHOLD: Gratinerede limfjordsøsters. – Grillstegte jomfruhummere med aioli og citron. – Fjæsing i pakke. – Mørbradspidser i wok med urter og ingefær. – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler. – Lammeryg med krydderkrust og nem kartoffel. – Roulade af kylllingebryst og soltørret tomat med cous cous. – Grillpakker til børnene. – Varm brombærkompot med Creme Chantilly. – Nemme morgenboller. – Varm chokolade med flødeskum og let sommerthe. – Ristet fois gras med balsimicoreduktion og hindbær. – Snegle i hvidløg med rabarberchutney og krydderurter. – Hestebønner i vol au vent. – Stegte frølår med trøffel. – Dampede muslinge. – Kaninfilet stegt i kartoffelskorpe. – Creme brulée. – Chokoladekage i kop. – Fransk vin. – Bresaola med salater i gorgonzoladressing. – Bruchetta. – Let ristet tunfisk med mango. – Hvid tomatsuppe med middelhavsfisk. – Carpaccio af okseinderlår med capers-rødløgsdressing. – Svamperisotto. – Pasta Carbonara. – Grillstegt sværdfisk med hvidløgskartofler i fad og peberonatta. – Panna cotta. – Mandelpleskner. – Italiensk vin. – Salat med pocxherede æg, sardiner og salte capers. – Marineret gederyg med rucolasalat. – Seranoskinke med peberfrugttagelitella. – Dildkogte krebs med melonsalat. – Braiserede andelår med nye løg og rosmarin. – Paella. – Skindstegt multe med chilibønner og grillet citron. – Helstegt svinebryst på grill. – Middelhavsfisk bagt i saltdej. – Glaserede figner i valnøddekaramel. – Orangesegment med råcreme og chokoladeflager. – Spansk vin. – Menuoversigt. – Vin-skema. – Ordforklaring. – Indbundet. – Illustreret. – 145 sider. – Pænt eksemplar.