Rose Elliot

Vegetarkøkkenet

Bog

DKK 110,00

Varenr. 64.15 – Indbundet. – Illustreret i farver. – 196 sider. – Pænt eksemplar med spor efter prismærke – 110 kr.

Bogen indeholder mere end 200 opskrifter på vegetarretter, og den fortæller samtidig om  vegetarkøkkenets grundprincipper og dermed om. hvordan man sammensætter en sund og alsidig kost.

 

Aschehoug - 1998

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 64.15 Varekategorier: , Tags: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD:  Hvad spiser vegetarer ? – De nødvendige næringsstoffer. – Vegetariske måltider. – Vegetarretter til særlige lejligheder. – Ingredienser. – Supper – Kartoffelsuppe med friske krydderurter. – Cremet løgsuppe. – Brøndkarsesuppe. – Linsesuppe. – Frisk tomatsuppe. – Forretter. – Crudités. – Bruschetta. – Crostini. – Olivenpuré. – Tofu-dip. –  Champignoncreme. – Rød grapefrugt med fennikel. – Salater og dressinger. – Vinaigrette. – Thai-dressing. – Yoghurt-honningdressing. – Klassisk Mayonnaise. – Salat med grillet gedeost. – Tomatsalat. – Kartoffelsalat. – Gulerodssalat med appelsin, rød peberfrugt og brøndkarse., – Æg. Spejlæg. – Røræg. – Klassisk, fransk omelet. – Omelet med krydderurter. – Frittatta. – Tortilla. – Ostesoufflé. – Spinatsoufflé. – Yorkshire pudding (= ovnpandekage). – Caribiske æg. –   Ost. –  Osteterrine med valnødder. – Ostefritter. – Grillede tomater med ubergine og mozzarella. – Friteret camembert. –    Saucer. –  Hvid sauce. – Yoghurtsauce med krydderurter. – Ostesauce. – Vegetarisk skysauce. – Sauce med vilde svampe. – Frisk tomatsauce. – Pesto. –   Grøntsager. – Grundlæggende informationer om grøntsager. – Friterede kartofler. – Bircher-kartofler. – Kartoffelmos. – Gratin dauphininoise. – Hotpot med prrer og kartofler. – Rødbeder med creme fraiche og dild. – Ragout med vilde svampe. – Grøntsager braiseret i olivenolie og citron. – Ratatouille. – Ovnstegte rodfrugter. –     Pasta. –  Farfalle med courgetter. – Ostegratineret makaroni. – Lynstegte grøntsager med nudler. – Fossili med flødeost og urter. – Ostegratineret blomkål. – Spinatlasagne. –    Ris og andre kornsorter. –  Kornsorterne og deres anvendelse. – Pilau-ris. – Sommerpilaf med hirse. – Salat med hvedekerner. – Risotto i mikroovn. – Risotto med perlebyg og porrer. – Boghvede med rødbeder og dild. – Middelhavs-rissalat. – Stegt polenta med oliven og parmesan. –   Tørrede bælgfrugter. –  Linsefad med krydderurter. – Linsekoftas med chili. – Bønneburgere. – Bønne-chili. – Blandet bønnesalat. – Hvid bønnepuré. – Krydret kikærteragout. – Moussaka med kartofer og røde bønner. –     Nødder. –  Klassisk nøddesteg. – Nøddeburgere. – Marys nøddefarsbrød. – Nøddesteg med krydderurtefyld. –    Vegetariske protein-produkter. –  Quorn. – Sitan. – Tempeh. – Tofu. – Soyaprotein. – Karrykrydret tofu. – Vegetarisk stroganoff. – Shepherds pie. – Ragout med seitan. – Fyldt tofu. –   Tærter og pizzaer. –  Grunddeje.Tærtedej med creme fraiche. – Vandbakkelsesdej. – Butterdej. – Små tærter med gedeost og mynte. – Piroger med krydret kartoffelfyld. – Blomkålsquiche. –   Desserter. –  Kompot. – Engelsk frugtdessert. – Yoghurt, honning og friske dadler. – Ingefærpocherede pærer. Blåbærpie –  Bagværk. – Bagte æbler. –  Chokoladeroulade.-Hurtig sirupskage. – Chokoladebøtter. – Omvendt æbletærte. – Amerikansk limetærte. – Tiramisu. – Sommer-pavlova. – Citrontærte. – Abrikosgelé med jourdbær. – Hindbæris. – Chokoladesauce. – Sodabrød. –   Ordliste med fagudtryk. – Register.