Beskrivelse
– Form og indhold. – Mad på sengen. – Nytårsmorgen. – Danmark er et morgenbords-land. – Veje til et godt morgenbord. – Det danske mel. – Frokosten. – Ægget og myndighederne. – Fransk ost. – Dansk smørrebrød. – Man kan ikke skrælle kartofler med en lagkagekniv. – Gryder og grej. – vinen i maden. – Vinen til maden. – VINTER: Årstidens friske tilbud. – Vinterslater. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – FORÅR: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – SOMMER: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – EFTERÅR: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk og skaldyr. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – Middag til de kræsne. – Efterskrift.- Indbundet. – Illustreret med tegninger af Lotte Bruun Rasmussen. – 215 sider. – Pænt eksemplar.