Kaufmann, Lilian

Til bords med Lilian Kaufmann

Bog

DKK 75,00

– Kogekunsten står i gæld til mange lande og mange tidsaldre, og det forsøges stadig at aflokke den andet, stadig at udvikle den og finde originalt nyt. Måske kan man ikke kræve originalitet af enhver kogebog, men det må være et krav, at man har skelet til sine forgængere og har taget ved lære, har opdaget nyt, så der er blevet noget at fortælle og lægge til.

Gyldendals Bogklub 1984

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

– Form og indhold. – Mad på sengen. – Nytårsmorgen. – Danmark er et morgenbords-land. – Veje til et godt morgenbord. – Det danske mel. – Frokosten. – Ægget og myndighederne. – Fransk ost. – Dansk smørrebrød. – Man kan ikke skrælle kartofler med en lagkagekniv. – Gryder og grej. – vinen i maden. – Vinen til maden. – VINTER: Årstidens friske tilbud. – Vinterslater. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – FORÅR: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – SOMMER: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – EFTERÅR: Årstidens friske tilbud. – Supper og andre lette retter. – Fisk og skaldyr. – Kød og fjerkræ. – Desserter og efterretter. – Middag til de kræsne. – Efterskrift.- Indbundet. – Illustreret med tegninger af Lotte Bruun Rasmussen. – 215 sider. – Pænt eksemplar.