Beskrivelse
Indhold: SYLTERÅD: Sådan kommer du i gang. – Rengøring af krukker og glas . – Redskaber. – Konserveringsmidler og opbevaring. – Syltning uden eller med lidt sukker. – Sådan koges en lage ind. – SYLTETØJ: Jordbærsyltetøj. – Jordbærsyltetøj med tequila. – Syltede ribs.- Hindbærsyltetøj. – Solbærsyltetøj. – Syltede kirsebær med vanilje og rom. – Brombærsyltetøj med cognac. – Tranebærsyltetøj. – Figensyltetøj med kanel og appelsin. – MARMELADE: Jordbærmarmelade. – Hindbær- rabarber marmelade. – Blommemarmelade. – Hybenmarmelade med pærer. – Æblemarmelade med calvados. – Ferskenmarmelade med appelsin. – Mangomarmelade med appelsin. – Appelsin-gulerodsmarmelade. – RÅSYLTNING OG FRYSTETØJ: Rysteribs. – Råsyltede solbær. – Råsyltede hindbær. – Råsyltede kirsebær i metaxa. – Brombærfrystetøj. – Blåbærfrystetøj. – GELE OG SAFT: saft. – saft i saftdampningsapparat. – Tynd gelé. – Geleringsprøven. – Stikkelsbærgele. – Rønnebærgelé. – Rosengelé. – Paradisæblegelé. – Appelsingelé. – Vinduregelé. – Ribssaft. – Rå rabarbersaft med jordbær. – SURSYLTNING: Holdbarhed. – Friske krydderurter. – Trækketid. – Syltede græskar med chili og salvie. – syltede asier. – Syltede courgetter med ingefær og appelsin. – Syltede, grønne tomater. – Hvidløg syltet med chili. – Sursyltede pærer. – DELIKATESSER OG GAVEIDEER: Syltede, langtidsbagte tomater med vanilje. – Saltede citroner med rosmarin. – Syltede kumquats. – Blommer i madeira. – Jordbærsirup. – Orangesirup. – Register.