Lundsgaard, Bente Nissen

Syltebogen

Bog

DKK 65,00

Bogens formål er at gøre det muligt for nybegyndere at kaste sig over syltningens mysterier, og derfor gives oplysninger om grundreglerne for syltning samt gode råd og opskrifter.

Varenr. 64.13 – Indbundet og med plastomslag. – Illustreret. – Udgået , men pæn biblioteksbog. – 65 kr.

Aschehoug 2002

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 64.13 Varekategorier: , Tags: , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Indhold: SYLTERÅD:  Sådan kommer du i gang. – Rengøring af krukker og glas . – Redskaber. – Konserveringsmidler og opbevaring. – Syltning uden  eller med lidt sukker. – Sådan koges en lage ind. – SYLTETØJ: Jordbærsyltetøj. – Jordbærsyltetøj med tequila. – Syltede ribs.- Hindbærsyltetøj. – Solbærsyltetøj. – Syltede kirsebær med vanilje og rom. – Brombærsyltetøj med cognac. – Tranebærsyltetøj. – Figensyltetøj med kanel og appelsin. – MARMELADE: Jordbærmarmelade. – Hindbær- rabarber marmelade. – Blommemarmelade. – Hybenmarmelade med pærer. – Æblemarmelade med calvados. – Ferskenmarmelade med appelsin. – Mangomarmelade med appelsin. – Appelsin-gulerodsmarmelade. – RÅSYLTNING OG FRYSTETØJ: Rysteribs. – Råsyltede solbær. – Råsyltede hindbær. – Råsyltede kirsebær i metaxa. – Brombærfrystetøj. – Blåbærfrystetøj. – GELE OG SAFT: saft. – saft i saftdampningsapparat. – Tynd gelé. – Geleringsprøven. – Stikkelsbærgele. – Rønnebærgelé. – Rosengelé. – Paradisæblegelé. – Appelsingelé. – Vinduregelé. – Ribssaft. – Rå rabarbersaft med jordbær. – SURSYLTNING: Holdbarhed. – Friske krydderurter. – Trækketid. – Syltede græskar med chili og salvie. – syltede asier. – Syltede courgetter med ingefær og appelsin. – Syltede, grønne tomater. – Hvidløg syltet med chili. – Sursyltede pærer. – DELIKATESSER OG GAVEIDEER: Syltede, langtidsbagte tomater med vanilje. – Saltede citroner med rosmarin. – Syltede kumquats. – Blommer i madeira. – Jordbærsirup. – Orangesirup. – Register.