Steningen af Soraya M. – Dvd

Film

DKK 45,00

Originaltitel: The Stoning of Soraya M.

Amerikansk, autentisk drama 2008

Baseret på en virkelig begivenhed , der er beskrevet i bogen” The Stoning of Soraya M ” (1994) af den fransk-iranske journalist Freidoune Sahebjam.

Instruktør: Cyrus Nowrasteh

Spilletid: 1 time og 50 minutter

Medvirkende; Shohreh Aghdashloo , Jim Caviezel, Mozhan Marnò m.fl.

Med danske, norske, svenske og finske undertekster

Vinder af prisen ”Audience Choice, Toronto”

På lager

Varenummer (SKU): Dvd-1.56 Varekategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

HANDLING: Filmen   er én enkelt kvindes modige stemme og insisteren på at blive hørt en lukket verden af uretfærdighed, hemmeligheder og korruption. Filmen foregår i Iran i 1986, hvor den franske journalist Freidoune Sehebjam (Jim Caviezel) gør ophold i en lille landsby. Her møder han den ældre kvinde, Zahra, der  bærer på en forfærdelig hemmelighed om hendes niece Soraya og de blodige omstændigheder, der førte til hendes død.

Journalisten Sehebjam er Zarahs sidste håb om retfærdighed, og han bliver nødt til at undslippe med lydoptagelserne af Zarahs beretning om de tragiske  begivenheder og hendes eget liv. For ellers vil verden ikke få kendskab til de voldelige forhold, der førte til steningen af Soraya.

‘Soraya M.’ er baseret på virkelige hændelser og spørger: Hvem vil lukke øjnene og være medløber, og hvem har modet til råbe op og kæmpe mod uretfærdigheden?