Agatston, Arthur

South Beach Kogebogen

Bog

DKK 115,00

South Beach – kuren er for dem, der elsker at spise. Vi er blevet et overvægtigt samfund, fordi vi spiser for mange forarbejdede fødevarer, og de indeholder de dårlige kulhydrater, som findes i hvidt mel og hvidt sukker. Det får vores kroppe til at lagre oversydende fedt, især på maven. Det er ikke alt, hvad der sker i kroppen, som man direkte kan mærke. De voldsomme stigninger og fald i blodsukkerniveauet giver en stærk trang til mere mad. Sulten er blot en reaktion på ændringer i blodkemien forårsaget af stofskiftet. Men ved at spise færre forarbejdede kulhydrater og flere retter tilberedt af gode, sunde ingredienser opnår man næsten automatisk vægttab og forbedrer sit generelle helbred. Kogebogens opskrifter blev udviklet til forfatterens patienter, (han er hjertespecialist ) fordi han var bekymret for sine patienters helbred og velbefindende. – Kogebogens opskrifter gør rigelig brug af kød, fjerkræ, skaldyr og grønsager. I opskrifterne tilberedes de gode fedtstoffer som ekstra jomfruolivenolie, og retterne bliver gjort velsmagende med krydderurter, krydderier og de rigtige saucer.

Aschehoug 2004

På lager

Varenummer (SKU): 64.14 Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Hvad er South Beach-kuren? – At finde det virkelige problem. – De gode fedtstoffer. – De gode kulhydrater. – At vende udviklingen. – South Beach-kuren: Den gyldne mellemvej. – Fyld køkkenskabene til South Beach kuren. -Ryd op i køkkenskabene. – South Beach-indkøbslisten. – Indkøb til de 3 faser i kuren. – Svar på spørgsmål om kuren til dr. Agatston. – MORGENMAD:Havre smoothie. – Abrikosmuffins. – Sunde havremuffins. – Muffins med æble og valnødder. – Grahamsbrød. – En guide til korn,kerner og bagte ting, – Morgenboller med parmesan. – Hurtigt nøddebrød. – Pandekager med ferskenkompot. – Boghvedepandekager. – Havregrynspandekager. – Crepes med ricotta og kirsebær. – Aspargesomeltter med gedeost. – Soufflé med røget skinke. – Æggekager med pølse og ost. – Tofu tilberedt som røræg. – Croque monsieur. – Kalkunkrebinetter med fennikel. – Abrikosglaseret bacon. – FORRETTER OG MELLEMMÅLTIDER: Krydrede rejer i salatsvøb. – Grillede tempech trekanter. – Grillede muslinger med gremolata. – Laksebidder. – Tarteletter med soltørrede tomater og ost. – Bagte tomater med krabbekød. – Syltede æg. – Bladselleri med hytteost. – Reuben wrap. – Californisk wrap. – Oste- og kalkunruller med jordnøddesmør. – Jordnøddedip. – Varme skinkeruller. – Ristede kikærter. – Krydret bønnedip. – Tomatsalsa med avocado og løg. – Tzatziki. – SUPPER: Kinesisk inspireret gazpacho. – Kold tomatbisque. – Indisk tomatsuppe. – Teryiaki champignonsuppe med brøndkarse. – Valnøddesuppe. – Peberfrugtsuppe med bønner og cherrytomater. – Mættende minestrone. – Bønnesuppe med grønt.- Sort-hvid bønnesuppe. – Suppe med sorte bønner. – Kreolsk suppe. – Laksesuppe. – Manhattan clam chowder. – Hummerbisque. – Kyllingesuppe med røde linser. – HØnsekødssuppe. – Oksekødssuppe. – Tropisk salat med rejer og sorte bønner. – Fennikelsalat med svitset tun og parmesan. – Tun salat med bønner. – Kyllingesalat med sprøde wontonstrimler. – Cremet kyllingesalat. – Friseésalat med blåskimmelost og valnødder. – Salat i lag med avocado og limedressing. – Salat med mørbrad og peberfrugt. – Grønne bønner med sauterede rødløg. – Artikskoksalat med oliven. – Mexicansk salt med chayote. – Couscoussalat. – Coleslaw til i morgen. – TILBEHØR: Edamame med forårsløg. – Glaserede peberfrugter og sukkerærter. – Grønne bønner med ingefær og appelsin. – Grønne bønner tilberedte i ovn. – Asparges med ingefær og sesamfrø. – Stegte grønne tomater. – Courgetter med valnødder ost. – Peberfrugtcreme. – Vinaigrette med krydderurter. – South Beach ketchup. – Krydret sennep. – FISK, SKALDYR OG FJERKRÆ: Krabbefrikadeller med pebersauce. – Ceviche. – Krabbe royale. – Five spice-laks. – Laks med cremet citronsauce. – Pandestegthav aborre med pekannødder. – Dampet havaborre. – Søtunge al a Bombay. – Florida snapper. – Sauteret ørred med mandler. – Torsk med peberkorn og porre. – Søtunge med skaldyrsfyld. – Sydstatsrejer. – Ovnstegt kyllingebryst med mango. – Kyllingebryst med eksotisk glasering. – Kokoskylling. – Krydret kyllng koriandercreme. – Kylling Capri. – Ovnstegt kylling med mandler. – Ingefærkyllling. – Kylling med spinatfyld. – Kalkunburgere med vilde ris. – Oksekødsspyd med jordnøddedip. – Møre bøffer med tomat coulis. – Steak au poivre. – Siciliansk okseburger. – Fyldt aubergine. – Rødvinsbraiseret oksekød. – Mexicansk lasagne. – Svinekam med salvie og rosmarin. – Kalvemignon. – Spinatboller. – Grønsagslasagne. – Svampe med perlebyg. – Bagte svampe med gedeost. – DESSERTER: Kold espressocreme. – Jordbær med chokoladedip. – Bagte æbler med kirsebær. – Bærgranita. – Jordbær-shimmer. – Chokoladetærte med sprød bund. – Krydderikage. – Cheesekcake med citron. – Register.- Indbundet. – Illustreret. – 344 sider. – Pænt eksemplar.