Wedel, Anne-Kerstin, - Franz, Mette.

Smørrebrødsbogen 3.

Bog

DKK 85,00

Smørrebrød er en tradition for danskerne. Vi er verdensberømte for vores msørrebrød, og vi elsker brød og masser af pålæg. Når man vil tabe sig, er det let at tro, at nu er det slut med alle de dejlige madder, men sådan behøver det ikke at være. Bogen er en hyldest til smørrebrødet og til en sundere fremtid. Her findes madder og smørrebrød i alle variationer, nogle mere traditionelle og andre med inspiration fra udlandet.

Vægtvogterne, 2001.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Pariserbrød. – Lun champignon- og tomatmad. – Ciabatta med Parmaskinke. – Smørrebrød med fiskefilet. – Fiskesalat på brød. – Velkomsttoast. – Hamburgerryg med ost og frugt. – Klassisk frikadellemad. – Kylling- og jordbærkræs. – Middelhavskylling. – Laks- og rejestjerne. – Frokostmad med æg og hytteost. – Muslingefavoritten. – Kartoffelguf med pesto og tomat. – Roastbeef-guf. – Skinkeburger. – Kalkunsandwich med tzatziki. – Bøf på brød. – Æg og ansjoser. – Røræg med ansjoser. – Bagel med krabbesalat. – Flute med waldorfsalat. – Flute med mozzarella og Parmaskinke. – Flute med rejesalat. – Fyldt bagel med chilihytteost. – Krabbesalat med safran. – Grovbolle med makrel. – Fyldt pitabrød med hede rejer. – Pitabrød med kyllingesalat. – Grovbolle med tunfyld. -Rugbrød med torskerogn og remoulade. – Rugbrød med hamburgerryg og frugt. – Tortillarulle med laks. -Vesterhavsflute. – Festsmørrebrød. -Kanapé med artiskok. – Kogt oksetunge med gulerodssalat. – Festligt landgangsbrød. – Italiensk ciabatta. – Sandwich med portvinsleverpostej. – Lakserulle. – Røget sildemad. – Ostesandwich. – Rejetoast med asparges. – Lun leverpostej med bacon. – Dyrlægens natmad. – Spinattoast med laks. – Vegetarisk toast med feta. – Dobbelttoast med champignon. – Sprød peberfrugtpizza. – Gratineret flute med kylling og kantarel. – Gratineret franskbrød med skinke, gulerod og porre. – Gratineret Parma- og mozzarellatoast. – Luksuspizza toast med rejer. – Minipizza med salami og ananas. – Skinke- og banantoast. – Gratineret toscansk brød. – Vegetarisk pizza med fetaost. – Skaldyrspizza. – Foccacia med røget skinke og tomat. – Fyldt champignongbrød. – Indhold efter points. – Uindbundet. – Illustreret. – 121 sider. – Pænt eksemplar.