Kingo, Lilian.

Salat året rundt.

Bog

DKK 85,00

Salatkøkkenet overrasker ofte med sine vitaminbomber. En god salat er altid velkommen – enten det er som snack til den lille appetit, som hovedret sammen med kød eller fisk, eller som sød og frisk afslutning på et måltid. Der er næsten ikke den ingrediens, som ikke kan indgå i en salat. Bogen indeholder 50 salatopskrifter fra internationale klassikere til lette salater i tidens ånd, og der gives detaljerede skridt for skridt anvisninger.

- Oversat fra tysk af Inge Bielefeldt.

PP Forlag, 2004.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Radicchio, frisée og Co. -Klargøring af feldsalat. – Klargøring af ananas. – Tilberedning af viagrette. – Klargøring af julesalat. – Salatdressing med mælkeprodukter. – En stor palet med råvarer. – Trin for trin. – De vigtigste kokketeknikker. – Blad- og råkostsalater. – Efterårssalat med vindruer. – Friséesalat med feta. – Fra frisée salat med feta til mælkebøttesalat med oliven. – Salater med grøntsager. – Linsesalat med grøntsager. – Grøntsagssalat med gulerødder og broccoli. – Blandet salat med valnøddekerner. – Bladsalat med rød bladbede. – Svampesalat med kikærter. – Cæsarsalat med bacontern og croutoner. – Sommersalat med radiser. – Fra artiskoksalat med persille til squashsalat med frisk mynte. – Squashsalat med melon og radicchio. – Vildt salatgrønt med hårdkogte æg. – Rucolasalt med parmesan. – Bataviasalt med appelsiner og radiser. – Waldorfsalat med vanødder. – Salater med kød og fisk. Fra bladsalat med karryfisk til thaisalat med roastbeef. – Bladsalt med grillet kyllingebryst. – Skinkesalat medd asparges og ost. – Salat med brød og ost og cocktailtomater. – Kyllingesalat med avocado og tomater. – Blandet salat med stegt harefilet. – Eksotisk fiskesalat med mango og ingefær. – Grøntsagssalat med røget laks. – Salat med røget fisk og linser. – Grøntsagssalat med rejer. – Laksesalat med spinat. – Pastasalat med rejer og krydderurter. – Dessertsalater. Fra bærsalat med Creme de Cassis til vindruesalat med æble-zabaione.- Blandet frugtsalat med valnødder. – Frugtsalat med Maracuja-zabaione. – Frugtsalat med birkes- og kvarkcreme. – Eksotisk frugtsalat med solsikkekerner. – Kiwi- og figensalat med daddel- og banacreme. – Pastasalat med Karljohan-svampe og pesto. – Fusili-salat med kikærter. – Rissalat med bønner og græskar. – Kartoffelsalat med ærter og bønner. – Aspargessalt med champignoner. – Spaghettisalat med spinat og kartofler. – Bulgursalat med peberfrugt og tomater. – Romanescosalat med æg og ost. – Blomkålssalat som i Indien. – Hvid bønnesalat med kørvel. – Register.- Uindbundet. – Illustreret. – 94 sider. – Pænt eksemplar.