Beskrivelse
Indhold: Duernes oprindelse. – Dueslaget. – Generelle krav til dueslaget. – Plads og placering. – Slagets opdeling. – Materialevalg. – Valg af race. – Danske tumblinge. – Formduer. – Vorteduer. – Hønseduer. – Kropperer. – Farveduer. – Trommeduer. – Strukturduer. – Mæfikker. – Udenlandske tumlinge. – Fodring og daglig pasning. – Badevand. – Foderblandinger. – Vitaminer. – Ormemiddel. – Fældning. – Ammeduer. – Gulvstrøelse. – Ferieafløsning. – Sammenparring. – Æg og unger. – Ringning. – Rengøring. – Sygdomme. – Forkølelse. – Salmonella. – Paramyxo. – Kontrol. – Indkøb og import af duer. – Slagtning. – Opskrifter. – Smørstegte dueunger. – Duesuppe. – Duekød i sur-sød-sovs. – Tarteletter med duekød i asparges. – Udstilling. – Udvælgelse og forberedelse. – Pyntning. – Vask. – Transportkasser. – Dommere. – Bedømmelsessystem. – Udstilling i udlandet. – Foreningsstrukturen. – Specialklubberne. – Lokalklubberne. – Register.