Verner Hansen, Ove

Ove Verner Hansens udvalgte fiskeretter

Bog

DKK 85,00

Man hører tit folk sige: ” Jeg kan ikke li’ det. Det smager af fisk.” Og de har på mange måder ret. Fisk skal heller ikke smage af fisk. De skal smage af saltvand og sortladent, frisk hav – og fisken skal også lugte sådan. Alle fiskehandlere er flinke, og de gør gerne gode råd til deres kunder. Skal man have flået eller fileteret fisken , er det fornuftigt at bede fiskehandleren om at gøre det. Han har mange års øvelse, og han kan gøre ting ved fisken dobbelt så hurtigt og nemmere , end man selv kan. Husk altid, at fisk skal renses omhyggeligt, før de opbevares i køleskabet, men husk også, at den skal skylles så lidt som muligt i ferskvand. – Udover de gode råd om indkøb, rensning og opbevaring fisk indeholder bogen et udvalg af fiskeretter samt sovse og tilbehør.

Forlaget Cicero 2003

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Den gode, friske fisk. – Tilberedning. – Court-bouillon til de lidt fede fisk. – Court-bouillon til pighvar og slethvar. – Fiskefonden fumet, som anvendes til fiskesovse eller -supper. – Alfredos fiskesuppe. – Fjordrejer. – Krebs og tilberedning af krebs. – Fiskefrikadeller med røget spæk . Sildefrikadeller. – Fordrukken rødspætte. – Græsenkemandens rødspætte. – Isingfileter med champignoner og rejer. – Rødspættefileter med estragon. – Stegt søtunge. – Krydderforeller. – Pandekager med laks. – Sommerlaks. – Kogt frokostmakrel. – Sildemakrel i fad. – Dijonsild. – Husets sildesalat. – Kogte rullemops. – Kryddersild. – Marinerede sild. – Sild i fad. – Stegte sild. – Elviras torskefad. – Kørveltorsk. – Familiens kogte torsk.- Sømandslabskovs. – Torsk i fad. – Rulleål. – Stegte ål fra sundet. – Ål i det grønne. – Havkat i grønt. – Stegt hornfisk. – Stenbider i gelé. – Bechamelsauce. – Citronsauce. – Hollandaise. – Sennepssauce. – Stikkelsbærsovs fra Cornwall. – Tomatsauce. – Vinaigrette med æg. – Avocadocreme. – Grøn kartoffelmos. – Krydret marinade. – Mayonnaise. – Purløgssmør. – Remoulade. – Spinat til røget fisk. – Tomatsalat med fløde. – Æble-peberrodssalat. – Register- Indbundet. – Illustreret med vignetter i farver af Ove Verner Hansen. – 60 sider. – Meget fint eksemplar.