Hugh Lupton og Daniel Morden

Odysseus’ Eventyr

Bog

DKK 95,00

Varenr.: Bø-2 (20). – Indbundet. – 2007. – Stort format. – Illustreret med farvetegninger af Christian Balit. – 98 sider. – Pænt eksemplar. – 95 kr.

“Odysseus Eventyr” er en genfortælling af   Homers heltedigte “Iliaden” og “Odysseen” og bearbejdet for børn.

Bogen fortæller i tekst og billeder om helten Odysseus, der er på vej hjem fra Den Trojanske Krig, som han har deltaget i , og om hans lange rejse hjem til øen Ithaka og hans hustru Penelopé og hans søn Telemachos.

Han har været borte i 20 år, for først har krigen om Troja varet ti år, dernæst har han været ti år undervejs på grund af mange hindringer og mange eventyr. Odysseus var en af de græske anførere i krigen mod Troja og kendt for sin opfindsomhed.

Mens han har været borte, er hans søn blevet voksen, men ikke stærk nok til at beskytte sin fars ejendom, som er invaderet af adskillige unge mænd. De bejler til hans mor, som de hævder, nu må betragtes som enke.  Derfor vil de nu giftes med Penelopé.

Selvlæsning fra 10 år. – Højtlæsning fra 5 år .

 

Gyldendals Bogklubber - 2007

Ikke på lager

Beskrivelse

INDHOLD: Prolog. – Den fremmede. – Kykloperne. – Sækken med  vinde. – Kirke. – De Dødes Rige.- Sfærernes sang. – Pinsel og prøvelse. – Skibbrudne. – Ithaka. – Far og søn. – Tiggeren. – Fælden sættes. – Fælden klapper. – Oliventræet. – Epilog.