E. T. A. Hoffmann

Nøddeknækkeren

DKK 75,00

Varenr. Bø-6 (2). – Uindbundet. – 2015. – Illustreret med sort-hvide tegninger af Ann Charlotte Vengsgaard. – 112 sider  –  Pænt eksemplar. – 75 kr.

 Mange kender til balletten  ”Nøddeknækkeren”  af Tjajkovskij, men det oprindelige eventyr bag ”Nøddeknækkeren” blev skrevet af den tyske  forfatter E. T. Hoffmann i 1816. Handlingen i julehistorien foregår i et velstående borgerhjem i 1800-tallet med pigen Clara som hovedperson. Hun drømmer om nøddeknækkerprinsen, der tager hende med til Slaraffenland.

Det er denne historie, som ”Sigurd Müller Vinhandel a/s” valgte at udsende i 2015 i forbindelse med lanceringen af den årlige julevin.

 

Sigurd Müllers Vinhandel A/S - 2015

På lager

Beskrivelse

HANDLING: Drosselmeier  er gudfar til pigen Marie, og han er  både fingernem og opfindsom. Også denne juleaften har han gaver med til børnene, og Marie bliver især glad for  Nøddeknækkeren, der er formet som en lille soldat, der kan knække nødder med sine trætænder.

Julenat oplever Marie en kamp mellem Nøddeknækkeren og hans tropper og den syvhovedede musekonge  og hans gnavere. Var det alt sammen en drøm ? Måske…