Johannes Møllehave

Noahs Ark. En krisebog for børn og voksne

Bog

DKK 50,00

Varenr. Bø-3 (9) – Indbundet. – 1980. – Illustreret med tegninger af Poul Holck. -40 sider. – Pænt eksemplar. – 50 kr.

En lille bog  undergang, kriser og religion , skrevet for børn. – Selvlæsning fra 10 år. – Højtlæsning for børn fra 6-7 år.

Bogen tager udgangspunkt i Noa, der sejlede ud med håb og tro midt i en krisetid for at frelse ikke kun sig selv, men også  fremtidens dyre- og menneskeliv.

Teksten består af vers og rim, der med humor forsøger at sætte dommedagsprofetier om verdens undergang i perspektiv – i børnehøjde.  – Men bogen er også relevant for voksne i en tid, hvor  vi konstant  hører om, at Jordens undergang – af forskellige årsager – er nær.

Lindhardt og Ringhof - 1980

Ikke på lager

Beskrivelse

Fra forord: Går Jorden under eller hva’ ? Der er en del, der siger ja. / Går Jorden under eller ej ? Der er en del, der siger nej / Bli’r Jorden ved at ligge ? De fleste ved det ikke / Men netop nu i disse år, si’r fler og fler, vi snart forgår / Og den, der synger klagesang og venter  Jordens undergang med begge hænder i sit skød, tar’r forskud på sin egen død / For den, der håber for sit liv kan NOA nok få perspektiv / Han frelste verden med sin flid midt i den værste krisetid…