Beskrivelse
INDHOLD: TAb dig, et skridt adgangen. – Sådan kommer du i gang. – Æble- eller pæreform. – Hvorfor vejer du for meget? – Hvor meget vejer du for meget? – Så meget vil jeg tabe mig, og så lang tid vil jeg bruge. – Vægtskema. – Mad og motion, lav om på dine vaner. – Maddagbog. – Motion gør godt. – Motion i størrelse XXXL. – Sådan kommer du ned i vægt. – Vægttab, der virker. – Så meget energi bruger du. – Hvor meget motion kræver forskellige madvarer? – Du kan spise alt. – Sådan holder du vægten nede. – Opskrifter. – Perfekt slankemad. – Den fede forskel. – Gode råd om fast food og når du spiser ude. – Morgenmad. – Det knap så gode valg. – Det gode valg. – Røræg med skinke, tomat og rugbrød. – Krydderboller med æblesmør. – Müsli. – Mellemmåltider. – Ypghurt med frugt. – Gulerodskage. – Pastasalat. – Boller med bacon og løg. – Banan og rugbrød. – Frugt og grønt. – Forkost. – Rugbrød med pålæg. -Speltboller med laks og peberfrugt. – Rissalat. – Pitabrød fyldt med kød, salat og fetadressing. – Sildepostej. – Salat med skinke, hvidkål og abrikoser. – Omelet med porre, peber og svampe. – Aftensmad. – Fyld din tallerken rigtigt. – Indbagt laks med nudelsalat. – Kinesisk suppe. – Kalvekød med flødesauce. – Marinert kyllingebryst med bønnesalat og ovstegte kartofler. – Pizza med pepperoni og salat. – B oller i karry. – SpaghettiCarbonara. – Pasta med svampe og flødeost. – Spinatsuppe med toast. – Hjemmealvede hot dogs med agurkesalat. – Mad i gryde og fad. – Kødboller i tomatsauce. – Flødegullasch. – Koteletter i fad med løg, bacon og abrikoser. – Laksegryde med rejer. – Bagt fisk med persillerasp og pastasalat. – Steaks med sennepssauce. – Ristaffel. – Salater. – Brød. – Snacks. – Kager. – Desserter. – Kakaomousse med mokkasirup. – Pandekager med citroncreme. – Fyldte svesker og dadler med marcipan og vaniljecreme. – Festmad. – Brunch. – Frokostbuffet. – Brydebrød med øl. – Kalvepaté. – Kartoffelsalat. – Salat med blomkål og broccoli med sennepsdressing. – Abrikoskage. – Kager til kaffen. – Bananscones. – Gæstemiddag. – Persillesuppe med røget laks. – Kuvertflutes med speltmel. – Bøffer i rødvinssauce. – Kartoffelbradepande. – Frugttoppe med hyldeblomstgelé. – Indbundet. – Illustreret. – 190 sider. – Pænt eksemplar.