Viggers, Lone., - Søndergaard, Hans.

Ned i vægt – en kogebog for voksne, der vil veje mindre.

Bog

DKK 90,00

Bogen giver ingen direktiver om, at man skal holde sig langt væl fra kulhydrater, spise store mængder protein eller blive fuldstædnig fanatisk i kampen for at undgå fedt i maden. I stedet gives anvisninger på, hvordan man taber sig ved at spise balanceret, varieret og i overensstemmelse med de officielle næringsstofanbefalinger. Desuden anvises gode råd om motion og mad, og man guidet gennem de 3 trin, som er helt fundamentale for at sikre et godt resultat: 1. trin: Før vægttabet. – 2. trin: Mens du taber dig. – 3. trin: Hold vægten nede.

Hospitalsenheden Vest 2007.

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: TAb dig, et skridt adgangen. – Sådan kommer du i gang. – Æble- eller pæreform. – Hvorfor vejer du for meget? – Hvor meget vejer du for meget? – Så meget vil jeg tabe mig, og så lang tid vil jeg bruge. – Vægtskema. – Mad og motion, lav om på dine vaner. – Maddagbog. – Motion gør godt. – Motion i størrelse XXXL. – Sådan kommer du ned i vægt. – Vægttab, der virker. – Så meget energi bruger du. – Hvor meget motion kræver forskellige madvarer? – Du kan spise alt. – Sådan holder du vægten nede. – Opskrifter. – Perfekt slankemad. – Den fede forskel. – Gode råd om fast food og når du spiser ude. – Morgenmad. – Det knap så gode valg. – Det gode valg. – Røræg med skinke, tomat og rugbrød. – Krydderboller med æblesmør. – Müsli. – Mellemmåltider. – Ypghurt med frugt. – Gulerodskage. – Pastasalat. – Boller med bacon og løg. – Banan og rugbrød. – Frugt og grønt. – Forkost. – Rugbrød med pålæg. -Speltboller med laks og peberfrugt. – Rissalat. – Pitabrød fyldt med kød, salat og fetadressing. – Sildepostej. – Salat med skinke, hvidkål og abrikoser. – Omelet med porre, peber og svampe. – Aftensmad. – Fyld din tallerken rigtigt. – Indbagt laks med nudelsalat. – Kinesisk suppe. – Kalvekød med flødesauce. – Marinert kyllingebryst med bønnesalat og ovstegte kartofler. – Pizza med pepperoni og salat. – B oller i karry. – SpaghettiCarbonara. – Pasta med svampe og flødeost. – Spinatsuppe med toast. – Hjemmealvede hot dogs med agurkesalat. – Mad i gryde og fad. – Kødboller i tomatsauce. – Flødegullasch. – Koteletter i fad med løg, bacon og abrikoser. – Laksegryde med rejer. – Bagt fisk med persillerasp og pastasalat. – Steaks med sennepssauce. – Ristaffel. – Salater. – Brød. – Snacks. – Kager. – Desserter. – Kakaomousse med mokkasirup. – Pandekager med citroncreme. – Fyldte svesker og dadler med marcipan og vaniljecreme. – Festmad. – Brunch. – Frokostbuffet. – Brydebrød med øl. – Kalvepaté. – Kartoffelsalat. – Salat med blomkål og broccoli med sennepsdressing. – Abrikoskage. – Kager til kaffen. – Bananscones. – Gæstemiddag. – Persillesuppe med røget laks. – Kuvertflutes med speltmel. – Bøffer i rødvinssauce. – Kartoffelbradepande. – Frugttoppe med hyldeblomstgelé. – Indbundet. – Illustreret. – 190 sider. – Pænt eksemplar.