Beskrivelse
INDHOLD: Glæden ved at tilberede et måltid. – Et dejligt bord. – Hors d’oeuvres, salat. – Kaviar- æg. – Fyldte æg. – Asparges komposition. – Rødbeder med peberrodsost. – Ivan den Grusommes lækkerbisken . En appetitvækker. – Polsk hummerret. – Et fad salat. – Hvidkålssalat. – Sellerisalat. – Æggesalat. – Fyldte champignons.-Notits om ål. – Nytårstorsk med kryddersmør. – Torsk med rejestuvning. – Rognfyldt torsk. – Torskesalat. – Laksørred i sommerhus. – Pyntet forel. – Svinekoteletter i fuld påklædning. – Smørfyldte kalvecrepinetter. – Farseret hvidkål i bradepande. – Risgilde i bradepanden. – Nyremix i fad. – Rødvinsdampede nyrer. – Frikadeller i æbleskivemanden. – Hakkebøf med marv. – Stor fyldt hakkebøf. – Indbagt kalvefilet. – Fra Bologna til Samsø. – Lammekølle med asie. – Høne og asparges i kold hollandaise. – Helstegt og indbagt kalvelever. – Et lever-brød. – Sylte af svineskank. – Skovduebrystsstegt med vindruer. – Tre dage med dyreryg. – Indbagt dyrefilet. – Morgenrødesalat. – Morgenrødesalat af rødbeder og æbler. – Vildt-tournedos. – Mad til patienten. – Pariser champignons. Gratinerede endivier. -Smørdampede endivier. – Græskar, asier og agurker er mad. – Kartoflerne overrasker. – Pommes surprise. – Pommes dauphinoise. – Peberfrugter med kantarelfyld. – Rosenkål til beredt på fransk. – Gratinerede tomater. – Surkål kogt i landvin. – Indbagt hamburgerryg. – Nem dessertcreme. -Rabarbergelé med creme. – En æble- og pærekage. – Frans’ æblekage. – Rige riddere med stikkelsbærkompot. – Stikkelsbærtærte. – Sønderjysk appelsinkage. – Banandessert. – Ostesandwichtærte. – Ostetærte med Myzella. – Ostepandekager. – Ristede kanstanjer. – Et blandet brød. – Fine julekager. – Kragetæer. – Oldemors kokoskager. – Gammeldags morseller. – Nogle små ideer. – Register.- Indbundet. – Med tegninger af Kirsten Rode. – 79 sider. – Meget fint eksemplar.