David, Elisabeth.

Middelhavsmad.

Bog

DKK 85,00

– Bogen indeholder opskrifter for både begyndere, absolutte viderekomne og for dem, der tager sig god tid til at lave mad. Endelig er der også opskrifter for dem, der skal have madlavningen overstået i en fart.

Gyldendals Bogklub 1984.

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Supper. – Æg- og frokostretter. – Snegle. – Fisk. – Skaldyr. – Salat- og ferskvandsfisk. – Ottearmede og andre blæksrputter. – Kalvekød. – Lam og får. – Oksekød. – Svinekød. – Gedekid. – Vildsvin. – Solide retter. – Grønsager. – Kolde retter og salater. – Nogle få desserter. – Saucer. – Register.- Indbundet med omslag. – Illustreret af John Milton. – 205 sider. – Med navn på titelblad.