Washburn, Laura.

Lækkert med æbler og pærer.

Bog

DKK 55,00

Der findes mange forskellige typer af æbler, og det enkleste er at skelne imellem spise- og madæbler. Sidstnævnte har en tendens til at have en tyk skræl og være syrlige, næsten for sure til at spise. Desuden koger de ofte ud under madlavning. Spiseæbler er sprøde og søde, men mister ofte smagen, når de koges. Sammen med bogens opskrifter på æbler er der også pæreopskrifter.

Dansk Supermarked, 2009.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: SMÅRETTER: Pære-parmesansalat med julesalat og valnødder. – Æble, rødbede og fennikel-salat med roquefort. – Coleslaw med æble. – Æble-pastinak-suppe med timian. – BAGVÆRK: Pære-chokolademuffins. – Krydrede æblemuffins. – Sneglekage med æble. – Cookies med æble. – Nøddebar med æble og figen. – Krydret æblekage. – Æble-gulerodsbrød med valnødder. – Sød mørdej. – TÆRTER OG PIER: Klassisk æbletærte. – Tarte tain. – Pære-mandetærte. – Hollandsk æblepie. – Blandet æblepie. – Æblestrudel med praline. – DESSERTER: Æblesmuldrekage med brombær. – Brown Betty med æble og tørrede tranebær.Pære cobbler. – Clafoutis med pære, figen og mandleer. – Bagte æbler og pærer med tørret frugt, honning og hasselnødder. – Rødvinspocherede pærer. – Krydret pæretrifli. – Æble-pærechutney med ingefær. – Æble-rødløgschutney med tørrede kirsebær. – Bagt pærerelish. – Æblegelé. – Æble-tranebær-sauce. – Æble-græskar-syltetøj. – Æble-brombær-syltetøj. – Æblesmør. – – Indbundet. – Illustreret. – 64 sider. – Pænt eksemplar.