Beskrivelse
INDHOLD: STegt jomfruhummer på grov ærtepuré med spanske mandler. – Østers med agurk og æble. – Kammuslinger med blomkål. – Majskylling med svampe, majspuré og vild brøndkarse. – ARme riddere med hasselnøddeis og brombær. – Lameller af avocado, parfumeret med mandel. – Kogte kartofler med pocheret æg og sennepsolie. – Grillet porremarv med peberrodsjuice og blomsterkarse. – Kantareller med majsjuice og umodne hyldebær. – Sarde abeccafico (fyldte sardiner). – Toskansk brødsalat. – Risotto con i gamberi (Risotto med rejer). – Appelsinsalat fra Palermo. – Røget ørred. – Kold marineret kanin. – Ragout af kaninindmad. – Torskerogn “matter”. – Hummer “merchi” (hummer med blodgrape, chili, mynte, blomme og tamarind. – Due med rugbrød, bahji, passionsfrugt og stenbiderrogn. – Mango med pistacie , fromage frais, figen og lakrids. – Fiskefrikadeller med æblemost og timian. – Fiskesalat med rejer og safranmayonnaise. – Avocado med fasanbryst. – Krydret bønne-pesto. – Kartoffelmad med røget fisk. – Sød hasselnøddesmørelse med frugt. – Stegt Vesterhavspighvar. – Granité af havesyre. – Pocheret Clara Friis-pære. – Stegt kammusling med syltede porrer, dild og æggecreme. – Stegt, sort hummer. – Sake-pocheret pære. – Misomarineret laks med wasabi-agurkesalat. – Japansk tomatsalat. – Kinaradise med miso-sauce. – Hjemmerørt misodip. – Urtelasagne med kylling og rodfrugter. – Stegt makrel med spidskål og persillecreme. – Kylling kogt i yoghurt. – Rissalat med skalrejer. – Pizza med rucola og ansjos. – Tartar af kammuslinger og jordskokker. – Nye rødbeder, marineret i balsamisk æbleeddike med salat, rygeost og croutoner. – Stegt fjæsing. – Jordbær-grapefrugtsalat med koriander, chili og jordnødder. – Syv kostråd.- Indbundet. – Illustreret. – 127 sider. – Pænt eksemplar.