Markers, Søren - red.

Kogebog til Laura. Opskrifter fra 10 danske stjernekokke

Bog

DKK 110,00

Mad behøver ikke at være kedelig, selv om man er tvunget til at følge en diæt. Det besluttede Laura Bertram sig for at bevise, da hun som 28-årig fik konstateret sclerose. Derfor kontaktede hun nogle af Danmarks bedste kokke (Bo Bech, brødrene Harder, René Redzepi, Claus Mejer m.fl.) for at få dem til at skabe retter, der signalerede sundhed og livsglæde. Det er blevet til “Kogebog til Laura”. Bogens opskrifter er tilpasset mennesker med multipel sclerose, men de kan også anvendes til andre, der gerne vil leve og spise sundt.

Thaning og Appel 2008

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 64.14 - 42 Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: STegt jomfruhummer på grov ærtepuré med spanske mandler. – Østers med agurk og æble. – Kammuslinger med blomkål. – Majskylling med svampe, majspuré og vild brøndkarse. – ARme riddere med hasselnøddeis og brombær. – Lameller af avocado, parfumeret med mandel. – Kogte kartofler med pocheret æg og sennepsolie. – Grillet porremarv med peberrodsjuice og blomsterkarse. – Kantareller med majsjuice og umodne hyldebær. – Sarde abeccafico (fyldte sardiner). – Toskansk brødsalat. – Risotto con i gamberi (Risotto med rejer). – Appelsinsalat fra Palermo. – Røget ørred. – Kold marineret kanin. – Ragout af kaninindmad. – Torskerogn “matter”. – Hummer “merchi” (hummer med blodgrape, chili, mynte, blomme og tamarind. – Due med rugbrød, bahji, passionsfrugt og stenbiderrogn. – Mango med pistacie , fromage frais, figen og lakrids. – Fiskefrikadeller med æblemost og timian. – Fiskesalat med rejer og safranmayonnaise. – Avocado med fasanbryst. – Krydret bønne-pesto. – Kartoffelmad med røget fisk. – Sød hasselnøddesmørelse med frugt. – Stegt Vesterhavspighvar. – Granité af havesyre. – Pocheret Clara Friis-pære. – Stegt kammusling med syltede porrer, dild og æggecreme. – Stegt, sort hummer. – Sake-pocheret pære. – Misomarineret laks med wasabi-agurkesalat. – Japansk tomatsalat. – Kinaradise med miso-sauce. – Hjemmerørt misodip. – Urtelasagne med kylling og rodfrugter. – Stegt makrel med spidskål og persillecreme. – Kylling kogt i yoghurt. – Rissalat med skalrejer. – Pizza med rucola og ansjos. – Tartar af kammuslinger og jordskokker. – Nye rødbeder, marineret i balsamisk æbleeddike med salat, rygeost og croutoner. – Stegt fjæsing. – Jordbær-grapefrugtsalat med koriander, chili og jordnødder. – Syv kostråd.- Indbundet. – Illustreret. – 127 sider. – Pænt eksemplar.