Hougaard, Anne Kirstine, red.

Karolines mormormad

Bog

DKK 65,00

Hvad er mormormad egentlig ? Det er de glemte retter med alle minderne om ærlig, syndig velsmag og forestillingerne om de gode gamle dage ved komfuret: Tarteletter, benløse fugle, forloren skildpadde, stegt flæsk med persillesovs, kalvefrikassé, grydestegt kylling og agurkesalat og meget andet. På den søde side er der fløderand, citron-fromage og trifli.

Snabel Prres / Karolines Køkken 2013

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: FORRETTER OG FROKOSTRETTER: Tarteletter med kylling i asparges. – Hyldebærsuppe med æblesalsa. – Sild med karrysalat. – Nye rødbeder med peberrod og smør. – Stegte sild i eddike. – Leverpostej med æblepickles. – Ostesoufllé. – Hjemmelavet tykmælk. – Øllebrød. – HOVEDRETTER : Indbagt mørbrad med brøndkarse. – Marinerede sild med kartofler og dild. – Kartoffelfrikassé med timian. – Fyldt hvidkål. – Ovndampet torsk med sennepssauce. – Farsbrød med bacon og frugt. – Hjerter med stegte æbler. – Enebærgryde med bagt kartoffelmos. – Boller i karry. – Forloren skildpadde. – Karbonader og porrecreme. – Benløse fugle. – Stegt flæsk med persillesovs. – Kalvegullasch. – Skipperlabsovs. – Brændende kærlighed. – Flødestuvet hvidkål. – Sønderjysk snysk. – Mormorsalat i to versioner. – Stuvede kartofler. – Varm kartoffelsalat. – KAGER OG DESSERTER: Kræmmerhuse med fløde og solbær. – Mokkadessert. – Citronformage. – Kammerjunkere. – Rødgrød med fløde. – Æblekage med rasp. – Risengrød med kanelsukker og smørklat. – Klatkager. – Pandekager. – Æbleskiver. – Fløderand. – Karamelrand med karamelflødeskum. – Kærnemælksfromage. – Rabarbertrifli. – Kringle. – Brunsviger. – Store kanelsnegle med hvid hvede. – Sirupskage med smør. – Sandkage. – Vandbakkelser med råcreme.- Uindbundet. – Illustreret. – 119 sider. – Pænt eksemplar.