Larsen, Peter Firmaet.

Kaffenydelser.

Bog

DKK 50,00

Kaffeplantens bær ligner almindelige bær, men indeholder to kerner, dvs. bønner, der tørres og skilles fra frugtkødet, hvorefter bønnerne klassiciferes efter størrelse og smagsegenskaber. Bønnerne sendes herefter videre til forarbejdning i brugerlandet, hvor de ristes, blandes og formales. Kafferistning kræver stor erfaring og omhyggelighed, og der findes flere forksllige ristningsgrader og formalingsfinheder. Der er derfor mange muligheder for variationer. I de fleste tilfælde er kaffen et blandingsprodukt, som er sammensat af bønner fra forskellige lande. – Bogen indeholder opskrifter på tilberedning af forskellige typer kaffe.

Peter Larsens Kaffe - 2002.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Den perfekte kop kaffe. – Hvor kommer kaffen fra? – Flere kaffenydelser: Cappuccino. – Café Latte. – Kokos-Mokka Latte. – Alligator. – Kaffesmoothie. – Citruskaffe. – Krydret kaffe. – Cremeet iskaffe. – Mocha Mint. – Irish Coffee. – Espresso milkshake. – Speciale Sodas. – Caribbean ice coffee. – Varm Kahlua Mokka. – Italiensk mokkadrøm. – Mandelkage med kaffecreme. – Tiramisu. – Peter Larsen Kaffe. – Skænk kaffebønderne en tanke. – Overblik.- Udgivet i anledning af firmaets 100 års jubilæum. – Indbundet. – Illustreret. – Pænt eksemplar.