Tauber-Lassen, Ellis. - red

Ja tak – mad for diabetikere og alle andre

Bog

DKK 85,00

Moderne diabtesbehandling kendetegnes ved individuelt tilpasset kost og felksibel behandling. En forandring af livsstil kan indebære, at en del af det, man tidligere spiste, nu må vælges fra. Derfor kan det være nyttigt at vide, hvad man så kan spise. Diabeteskost, fedtfattig kost, kolesterolsænkede kost, hjertevenlig kost – alle disse betegnelser dækker over ernæringsrigtig mad eller sund mad. Det, der har den største betydning, er madens sammensætning. Alle opskrifterne i bogen indeholder meget lidt fedt samt den anbefalede mængde af protein, kød eller fisk. Nogle af opskrifterne indeholder ikke kød, men ost eller tørrede bønner som proteinkilde.

Varenr. 64.14-26. – Indbundet. – 2000. –  Illustreret. – 66 sider. – Pænt eksemplar. – 85 kr.

Aschehoug Dansk Forlag 2000

På lager

Varenummer (SKU): 64.14-26 Varekategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: SMÅRETTER: Grønsagspickles. – Gultomatsuppe med croutoner. – Knækbrødssmørrebrød med peberrodskvark og røget sild. – Koldrøget laks med mango og avocado. – Chapati. – Sesamstegte rejer. – Italiensk brødsalat. – Varm bønnesalat. – Icebergruller med rejer i wasabimayonnaise. – Grillerede, marinerede grønsager. – Lufttørret skinke på hvidløgsbrød med olivenost og salat. – Groft brød med friskost og kogt skinke. – HOVEDRETTER: Norrlandsk tærte. – Rådyrsgryde med svampe, kartoffel- og selleripuré. – Grillet svinekotelet med ristet couscous. – Helstegt kulling i gryde. – Ristede rodfrugter i karrykrydret gulerodssauce. – Blomkåls- kartoffelkarry. – Kalkunroulader med dijonlinser. – Burgere med kålsalat. – Æbler på groft hvidløgsbrød. – Saltristet sild med rødbeder og fetaost. – Linsesuppe med appelsinsennep. – Kyllingeb´ryst med fyld af solrtørrede tomater. – Fiske- og blåmuslingegryde med kokosmælk. – Kalveskank med ovnbagte bønner og safranrisotto. – Tortellinisalat med soltørrede tomater. – Kold laks med dildpesto, saltagurker og kartofler. – Kogt oksekød med rodfrugter og peberrodssauce. – Lammesteg med romaine-bønnesalat. – Mangoglaserede kyllingelår med ingefærbraiseret fennikel. – Ristet, citrongravet ørred med sommergrønsager i basilikumyoghurt. – Tandooritorsk. – Stegt torskefilet med pastianksauce og grønsagspasta. – Ovnbagt makrel med sojabønneratatouille. – Fetapolenta i ristede peberfrugter. – Kyllinge- og nudelsuppe. – Majsfritter med tomatsauce. – DESSERTER: Abrikoskompot med lun chokoladecreme. – Ingefærmousse med yoghurt. – Pæregranité. – Æblekage med müsli og vaniljecreme. – Vaniljemousse. – Gulerodskage. – Passionsfrugtdessert. – Blåbær Yoghurtis. – Citronsoufflé med citrussalat. – Ostekager med solbær. – Chokolademousse. – Banan- og citronkage. – Bær i cidergelé. – Stjerneaniskager med hindbær.