Aage Brandt

Hvor går man hen, når man går bort

DKK 50,00

Varenr.: Bø-4(22) . – Indbundet. –  2001. – 32 sider. – Illustreret af Palle Bregnhøi. –  CD indlagt. – Pænt eksemplar . – 50 kr.

Bogen er beregnet til samtale mellem børn og voksne om døden. Der er indlagt en CD i bogen, hvor bogens historie er indtalt af skuespiller Lone Hertz.  Højtlæsning fra 4 – 5 år.  – Selvlæsning fra 8-9 år.

Danske Bedemænd - 2001.

På lager

Beskrivelse

HANDLING: Tut og Tobias besøger hver dag onkel Arne, hans kone Frida og hunden Otto, som er gravid og venter hvalpe. Onkel Arne er gammel og syg, og en dag er han død. Hans krop ligger i sengen med sit fine tøj på, men hvor er han selv henne ?

De voksne siger, at onkel Arne har fået fred. At han er sovet ind. At han er gået hjem til Gud. At han har stillet træskoene. “At han er gået bort”…

Tut og Tobias møder bedermanden, som er en dame. De er med ved bisættelsen i kirken, hvor alle, der kender onkel Arne , siger farvel til ham i deres tanker. Onkel Arne ” er gået bort”, men Tut og Tobias bliver klar over, at han ikke er væk, men lever inde i dem selv, hver gang de tænker på ham.