J. R. R. Tolkien

Hobbitten eller ud og hjem igen

Bog

DKK 75,00

Varenr.: Skøn-100. – Indbundet. – 298 sider. – 2004. – Oversat fra engelsk af Ida Nyrop Ludvigsen. – Pænt eksemplar m, navn på titelblad. – 75 kr.

Klassisk eventyrroman om hobbitten Bilbo, der drager på eventyr med troldmanden Gandalf og 13 dværge for at finde en drage i et fjernt land mod øst. Her sætter dværgene sig for at generobre deres tabte kongedømme og den enorme guldskat, som dragen Smaug bevogter.
“Hobbitten” er forhistorien til eventyrserien “Ringenes Herre”.

Bogen kan læses af både børn og voksne. – Selvlæsning fra 10-11 år.

Gyldendal - 2004

Ikke på lager

Beskrivelse

HANDLING:”I et hul i jorden boede der en hobbit. Det var ikke et væmmeligt, snavset, vådt hul fyldt med orme, og der lugtede ikke muggent. Men der var heller ikke tørt, nøgent eller sandet uden noget, man kunne sidde på. Det var et hobbithus, og det betyder hygge”

Bilbo er hobbit og der betyder at man er meget lille, elsker mad overalt på jorden, elsker at hygge sig i sit rolige hobbithul og ikke at gå for langt hjemmefra. Men i denne historie handler det netop om, at en lille hobbit altså Bilbo tager af sted fra sit hobbithul og drager ud i den store verden

Hobbitten Bilbo  drager derfor på eventyr med troldmanden Gandalf og 13 dværge for at finde en drage i et fjernt land mod øst. Her sætter dværgene sig for at generobre deres tabte kongedømme og den enorme guldskat, som dragen Smaug bevogter.