Beskrivelse
INDHOLD: Gå hjem og wok. – Valg af wok. – Wokudstyr. – Lynstegning og friturestegning. – Dampning i bambuskurv. – Udskæring af kød og grønsager. – Pynt. – Sådan spiser man med pinde. – OPSKRIFTER: Kylling med cashewnødder. – Kylling i grøn karry. – Svinekød med grøn mango. – Oksekød med papaya. – Lynstegt svinemørbrad i rød chilisovs. – STrudsekød i blommesovs. – Champignonger i kokosmælk. – Oksekød med hoisinsauce. – Kalkun i jordnøddesovs. – Andebryst i ingefærsovs. – Kyllingelver i teriyaki. – Lynstegt kalkun med granatæblekerner. – Fisk i karry. – Kalvelever i kokosmælk.- Friturestegte banansnitter. – Fritter med ingefærsovs. – Tigerrejer med mango, chili og cashewnødder. – Thai-fiskefrikadeller. – Dampede dumpling med fyld. – Æg i kokossovs. – Rejefritter. – Stegte rejer. – Dampede fiskeboller med lynstegte grønsager. – Rejekager. – Små kinaruller. – Krydret laks. – Artiskok og linser. – Stegte courgetter med feta. – Rejesuppe. – Kyllingesuppe. – Fiskesuppe. – Cremet tomatsuppe. – Linsesuppe. – Sur-sød fiskesuppe. – Pak choi med citronsovs. – Kartofler i sur-sød sovs. – Græskar i kokosmælk. – Aubergine og kartofler i karrysovs. – Krydrede okra. – Linser med kokos. – Grønsager i østerssauce. – Kikærter i karry. – Fettucine med peberfrugt. – Gulerødder og pastinak med kokos. – Lynstegte nudler med fersk laks. – Sprøde glasnudler med mixede grønsager. – Nudler med asparges og bønnespirer. – Nudler med svin, kylling og tigerrejer. -Dampede fiskefileter med ingefær. – Fisk og ananas i karry. -Torsk og rejer i kokossovs. – Fisk i sur-sød sovs. – Blæksprutter i rød chilisovs. – Rejer i kokossovs. – Krydrede muslinger. – Tun i limesovs. – Andebryst i grøn karrysovs. – Kylling med citrongræs. – Kalkunkød med mango. – Hakket kyllingkød med basilikum. – Kylling med ananas. – Kylling med æg. – Kalkun med mandler. – And med ananas. – Kylling med balsamico. – Struds med madagascarpeber. – Krydret lam med spinat. – Svinekød med litchi. – Oksekød med jordnødder. – Lam i appelsinsovs. – Oksekød i rød karry. – Oksekød med bønnespirer og mandariner. – Kalvekød med artiskok. – Lam med daadler. – Spareribs. – Lam i karry. – Kænguru med champignon. – Lam med courgetter, kartofler og kapers. – Ananas-appelsinsalalt. -Sød chilisovs. – Piri-piri chilisovs. – Hirsepandebrød. – Kokosrelish. – Jordnøddesovs. – Omeletstrimler. – Yoghurtdip. – Grøn og rød karrypasta. – Puff-brød. – ananasdip. – Yoghurtchutney. – Stegte bananer. – Safranris. – Mangochutney. – Leksikon.- Indbundet. – Illustreret. – 150 sider. – Pænt eksemplar.