Skjødt, Pernille.

Grill og grønt.

Bog

DKK 70,00

Som titlen antyder, er der tale om en kogebog, der skal give lyst til at grille aftensmaden. Ingredienserne til de forskellige retter kan købes i det lokale supermarked. Bogens opskrifter tager desuden udgangspunkt i de råvarer, som man som regel har i køleskabet i forvejen.

Dansk Supermarked, 2003.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Salat med asparges, bacon og ost. – Vagtelsalat. – Stærk laksesalat. – Røget laks med agurkecreme. – Grillede majskolber med persillesmør. – Rødbedesalat med løg. – Stegt torsk med sennepscreme. – Salat med artiskok og oliven. – Bagt fennikel i basilikumsmarinade. – Porresuppe med asparges. – Sellerisalat med æble. – Serraniskinke med squashsalat. – Rejesalat. – Tomatsalat med kydderurter og hytteost. – Jordskokkesalat. – Melonsalat med mynte og grape. – Kyllingesalat med tomat og fennikel. -Blomkålssalat med ærter. – Røget sild med spinatkartoffel. – Asparges med æg og kapers. – Bresaola med bagt toma og parmesan. – Artiskok med rygeost. – Blomkålsgratin. – Grillede rejer med salat. – Kyllingelår med svampe-porresovs. – Grillet kalvesteg med oregano og kartofler. – Farseret kylling. – Svinekoteletter med tomat og squash. – Grillede lammekoteletter med artiskok og peberfrugt . – Bagt fisk med porre og blomkål. – Grillet brystflæsk med æbler. – Grillede kyllingevinger. – Dampede muslinger. – Torsk med aubergine og hvidløg. – Kalvhaler med tomat og kål. – Grillede pølser med kål. – Grillet lammebov med rødløg og rosmarin. – Grillet ørred med porre og citron. – Lammefrikadeller med linsesalat. – Grillet svineculotte med rødvinssovs. – Rødspættefilet med fennikel og krydderurter. – Stegt rødspætte paneret med brød. – Kalkunbyrst med æble, kartofler og selleri. – Krabbekløer med chili og kiander. – Laksefrikadeller med dildkartofler. – Grillet pighvar med svampe og bacon. – Kalveragout med asparges og løvstikke. – Lammemørbrad med perleløg og tomat. – Okserullesteg med selleri og løg. – Kartoffelret med gulerødder. – Kartoffelpandekager. – Pandekartofler med løg ogkarry. – Kartoffelgryde med kål. – Kold sovs med karse. – Kartoffelmos med jordskokker. – Kartoffel i peberrodscreme. – Kartoffelsovs med apers. – Kartofler i spinatcreme.Løgsovs. – Kartoffelsalat med ost og estragon. – Rødvinssovs med krydderurter. – Tomatsovs med basilikum. – Kartofler med aubergine og oliven. – Urtesovs. – Indbundet. – Illustreret. – 123 sider. – Pænt eksemplar.