Hjorth, Inger - red.

Gratin med grønsager. Opskrifter, praktiske tips og forslag til indkøb.

Bog

DKK 65,00

Tidligere var det først og fremmest ærter, bønner og gulerødder samt kål, der kom på bordet., Grønsagerne blev kogt og derefter måske vendt i lidt fedstof eller lavet til en mættende grønsagsret med en hvid og opbagt sauce. Grønsager som aubergine, broccoli, fennikel og courgette blev ikke brugt særlig tit, men det er heldigvis blevet meget anderledes i dag. Bogen indeholder opskrifter på gratiner med og uden kød, med og uden ost, gratiner med knold-, rod- og bladgrønsager samt nødder. Bagerst i bogen findes forklaringer på de forskellige tilberedningsmetoder samt detaljer omkring håndteringen af gratiner og grønsager.

Varenr. 64.17-26. – Indbundet. – 199. –  Illustreret. – 96 sider. – Pænt eksemplar. – 65 kr.

Peter Asschenfeldts Nye Forlag 1999

På lager

Varenummer (SKU): 64.17-26 Varekategorier: , Tags: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Gratin med tomater, ris og pølse. – Gratin med blomkål og majs. – Krydret gratin med surkål. – Porregratin med pølse. – Aspargesgratin. – Grønsagsgratin med hakket kød. – Kartoffelgratin med brogede grønsager. – Gratin med kartofler og kål. – Gratin med æbler og kød.- Sellerigratin med skinke. – Clafoutis med grønsager. – Gratin med kartoffelmos. – Savoykål med hakket kål. – Svampegratin. – Kuller med spinatlåg. – Fiskegratin med grønsager. – Laksørred med tomater. – Krydret kartoffelkage. – Auberginegratin med risnudler. – Græs grønsagsgratin. – Rosenkålsgratin fra Bruxelles. – Italiensk gratin. – Svensk kålrabigratin. – Moussaka med courgetter. – Lasagne med spinat og ost. – Auberginevifter. – Grønsagslasagne. – Grønsagsgratin fra Middelhavet. – Pastagratin. – Gratineret broccoli. – Courgette-græskargratin. – Kartoffel-jordskokgratin. – Gratin med kinakål. – Hvidkålsgratin. – Gratineret rosenkål. – Fiskegratin med krydret skorpe. – Fennikelgratin med spørd speltskorpe. – Kartoffelgratin. – Tomatgratin. – Gratin med knudekål og pistacienødder. – Gratinerede rodfrugter. – Græskargratin med hamburgerryg. – Kartoffelgratin med nødder. – Gratin med linser. – Hurtig grønsagsgratin. – Tortellinigratin. – Pastagratin med kvark. – Gratin med grønkål. – Gratin med knudekål og courgetter. – Gulerodsgratin med tomater. – Bladbedegratin med spelt. – Gratinerede courgetter med sesamfrø. -.Kartoffel-spinatgratin med svampe. – Broccologratin. – Gratineret kinakål med fåreost. – Ostekartofler med krydderurter. – Gratin med æg og grønsager. – Cannelloni med grønsager. – Bulgurgratin. – Ordliste. – Register.