Hay, Donna.

Gastronomi og gæster.

Bog

DKK 85,00

At have gæster på besøg handler om at dele god mad, tale sammen, le og have det rart med gode venner. De bedste af den slags minder stammer ofte fra sammenkomster omkring et veldækket bord med god mad. Bogens opskrifter varierer fra de helt enkle og dog elegante weekendmiddage til retter til den mest officielle anledning. Der er oplysninger om, hvordan man sætter menuerne sammen, og hvilken vin man kan drikke til de enkelte retter. Der er også afsnit om basisviden og udstyr. Bagerst i bogen findes en ordliste, der forklarer og oplyser om ingredienser og kokkeudtryk.

Könemann, 2000.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Menuer. – Vin. – Kaffe og kager. – Asiatiske retter. – Frokost i det grønne. – Grill. – Mad til udflugten. – Cocktailparty. – Lynmenuer. – Landkøkken. – Festmiddag. – Teselskab. – Ordliste. – Register.- Indbundet med omslag. – Illustreret. – 200 sider. – Pænt eksemplar.