Hélène Wagn

Franske fristelser. De bedste tærter, kager og desserter fra mit franske køkken

DKK 85,00

Varenr. : 64.18-52. – Indbundet. – 2015. – Illustreret med farvefotos af Ditte Ingemann. – 150 sider. – Pænt eksemplar. – 85 kr.

Bogens forfatter er halvt fransk og halvt dansk, og opskrifterne er et udvalg af familiens bedste opskrifter på kager, tærter, is, syltetøj, desserter og andre søde sager.

Samvirke - 2015

På lager

Varenummer (SKU): 64.18-52 Varekategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Små kager. – Nøddekager med appelsin og rosmarin. – Madeleinekager. – Chokolademazzariner. – Mandeltuiles. – Briocher. – Mini vandbakkelser. – Mode-makroner. – Croissanter. – Choko-croissanter. – Store kager. – Kirsebærkage. – Citronsandkage. – Fragilité. – Krydret honningkage. – Jordbærcharlotte. – Mamie Gilbertes frugtkage. – Firefjerdedelskage med pærer. – Tærter. – Mørdej, neutral. – Mørdej, sød. – Butterdej. – Æbletærte fra Alsace. – Små tærter med fersken og lavendel. – Nøddetærte med chokolade og appelsin. – Roger Vergés svesketærte. – Tarte tatin. – Pæregalette. – Tærte med røde bær. – Is, sorbet & Granité. – Vaniljeparfait. – Chokoladeis. – Yughurtis med banan og choko. – Hindbærsorbet. – Pæresorbet. – Vandmelongranité. – Desserter. – Appelsinsalat med orangeblomstervand. – Marengs. – Rabarberkompot. – Trifli af jordbær, rabarber og ingefær. – Grillede bananer med rom og lime. – Bagte figner fra Provence. – Risengrød på fransk facon. – Kastanjemousse. – Arme franske riddere. – Saft, sylt & sødt. – Hønsemælk. – Rødvinstoddy. – Kirsebær i brøndevin. – Kandiserede appelsinstænger. – Brændte mandler. – Varme kastanjer. – Forårssyltetøj af rabarber, appelsin og æble. – Vintersyltetøj med tørrede frugter. – Dansk register. – Fransk register.