Tee, Susanna., - Biggs, Fiona, red.

Fisk & skaldyr.

Bog

DKK 125,00

Vi bliver rådet til at spise mere fisk som en del af en sund kost, og faktisk har det aldrig været nemmere end i dag, hvor udvalget hos fiskehandleren er bredt og støt voksende. Kogebogen indeholder mere end 70 nemme trin-for-trin opskrifter med alle de oplysninger, man skal bruge for at købe, tilberede og servere fisk og skaldyr. Her er teknikkerne til t at fjerne skæl, rense og filitere foruden nemme anvisninger på ovnbagning, pochering, dampning og stegning af fisk.

Parragon, 2007.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Fisk, fiskeri og havmiljø. – Hvorfor købe bæredygtige fisk? – Hvordan øger man bæredygtigheden af de fisk, man spiser? – WWF Verdensnaturfondens fiskeguide. – Indkøb og opbevaring af fisk. – Tilberedning af fisk. – Grundopskrifter. – Oversigt over ffladfisk. – Rensning og klargøring af fladfisk. – Sådan flår og fileterer man en fladfisk. – Udbening af søtunge og rødtunge. – Grillet guldmakrel, med tomat- og olivensauce. – Slethvar med cider- og champignongsauce. – Ostegratineret rødspætte. – Helleflynder med karamelliserede løg . – Rødtunge a la Normandie. – Fisherman’s pie. – Nøddepaneret helleflynder. – Tødtunge med æble og røde peberkorn. – Grillet helleflynder med hvidløgssmør. – Oversigt over øvrige havfisk. – Rensning af havfisk. – Suppe med kuller og kratofler. – Mexicansk fiskesuppe med ristede tomater. – Sea chowder med røget torsk. – Bagt laks med citron og urter. – Tun med grøn sauce. – Citronbagt torsk med urtesauce. – Fish and chips. – Havrude med ingefær. – Grillet sværdfisk med lime- og koriandersmør. – Grillet rød snapper med hvidløg. – Bagt makrel med rosiner og pinjekerner. – Oversigt over ferskvandsfisk. – Pocheret ørred med beurre blanch. – Ørred med muslinger og rejer. – Sprøde pangasiusfileter. – Dybstegt flodfisk med chilibønnesauce. – Ragout med victoriabars. – Grillet ørred med spinat- og champignongfyld. – Ørred med kompot af tørrede frugter. – Gratineret sandart. – Oversigt over skaldyr. – Rensning af blæksprutter. – Skaldyrssuppe med thaibasilikum. – Rejecocktail. – Lynstegte kinarejer i chilibønnesauce. – Kammuslinger med sprød persillerasp. – Venusmuslinger i sort bønnesauce. – Lynstegt frisk krabbe med hvidløgs-ingefærsauce. – Moules marinieres. – Caribiske krabbekager. – Små tærter med østers og gedeost. – Skaldyrspasta i ovn. – Løggratinerede muslinger. – Blæksprutte med persille og pinjekerner. – Blæksprutte med citron- og chilidressing. – Hummer ala sydhavsø. – Oversigt over fisk på glas og dåse. – Tilberedning af sushi. – Spredt sushi med røget makrel. – Formpresset sushi med røget laks og agurk. – Sushibåde med røget ørred. – Røget fiskerilettes. – Fransk klipfiskepuré. – Pastagratin med tun. – Slatbagt fisk. – Pasta med røget laks og ruccola. – Salat med røget laks, asparges og avocado. – Røget ørred med pærer. – Gravad laks.- Indbundet. – Illustreret. – 224 sider. – Pænt eksemplar.