Law, Stephen

Filosofi for sjov

Bog

DKK 110,00

Hvor kom universet fra? Bør jeg spise kød? Er der et liv efter døden? Eksisterer Gud? Hvad er det, som gør, at noget er rigtigt eller forkert? Eller er det muligt, at hele mit liv er en drøm? Det er filosofiske spørgsmål. Det er også nogle af de største og mest spændende spørgsmål, der nogen sinde er formuleret. Spørgsmål, som mennesker har kæmpet med i flere tusind år. Husk: Det vigtigste ved filosofi er, at du tænker selv. Du behøver bestemt ikke være enig med mig eller andre i alting. Du kan sagtens ende med at synes, at jeg har taget fejl nogle steder eller måske endda er gået helt galt i byen. – Sådan skriver forfatteren i sin indledning. – Bogen er en anderledes introduktion til børn og andre interesserede, og den behandler filosofiske hovedbrud på en ny og uhøjtidelig måde i et sprog og fra en vinkel, så alle kan være med.

Varenr. 10-29. –  Uindbundet. – 2000. – Illustreret med tegninger af Daniel Postgate. – 209 sider. – Pænt eksemplar. – 110 kr.

Carlsen 2000

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Store spørgsmål. – Bør jeg spise kød? – Er hele verden virtuel? – Hvem er jeg? – Hvad er virkeligt? – Kan man bade i den samme flod to gange? – Hvor kommer rigtigt og forkert fra? – Hvad er et sind? – Eksisterer Gud? – Ordforklaring.