Beer, Günter., - Jaros, Patrik.

En verden af pasta.

Bog

DKK 125,00

Tortelloni in Brodo, Wan-Tan, Schweizer Pizocceri – alt sammen pasta. Kina og Italien er i lige høj grad ansvarlig for opfindelsen af nudlerne, og begge køkkener har sat tydelige spor. Men pasta er en globetrotter i alverdens gryder, og forfatterne fortæller i deres opskrifter om denne rese og om nudlens vej til gourmetkøkkenet. Bogen præsenterer pastaen med alle dens kulinariske facetter fra klassiske, italienske og asiatiske retter over eurasisk cross-over og pacific rim-variationer til nudler med kaffesauce og kardemomme.

- Oversat fra tysk af Ejler Hinge-Christensen.

Feierabend Verlag 2003.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Bucatini all’amatriciana. – Friturestegte cellofannudler i melonkoldskål. – Fyldte Montserrat-tomater med pastasalat. – Gnochette med radicicchio, kapers og scamorza. – Hønsekødsbouillon. – Kogte fideonudler med blæksprutter. – Linguine med venusmuslinger. – Minestrone med ditalini. – Nem tomatsauce. – Orecchiette med broccoli og rødløg. – Rigatoni med gorgonzolasauce. – Tagliatelle med grønne asparges. – Udonnudler. – Bechamelsauce. – Caserecci med rejer, agurk og citron. – Farfalle med røget laks, ærter og myntepesto. – Grøn pappardelle med små kantareller og laks. – Kold kokossuppe med risnudler og ananas. – Linguine al pesto. – Majsrigatoni med bønnehili. – Ostenudler med frituestegte løg. – Pesto. – Sauce bolognese. – Spaghetti bolognese. – Spaghetti med fennikelkviste og bottarga. – Artiskoktotellini med peperonata og appelsinskal. – Blommelasagne med ristede mandler. – Bønneragout med cotechine. – Kinesiske ægnudler med søtunge og stegte grøntsager. – Pasta med hareragout og rosmarinabrikoser. – Ricottaraviolimed birkessmør. – Store, søde nudler med kandiserede frugter. – Store hornnudler i varm mælk. – Tyrkiske nudler med kaffesauce og kardemomme.- Indbundet med omslag. – Illustreret. – Stort format. – 189 sider. – Pænt eksemplar.