Dorte Andersson, red.

Det Græske Køkken

Bog

DKK 80,00

På grund af Grækenlands beliggenhed er det græske køkken præget af både Europa og Orienten, men fælles for opskrifterne er ingredienser som tomat, oliven, olivenolie og citroner.

Bogen indeholder 40 opskrifter på græske retter.

Varenr.: 64.102. – Indbundet. – Illustreret med fotos og tegninger. – 1998. –  62 sider. – Pænt eksemplar. – 80 kr.

Bogklubben Egmont - 1998

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Avgolemono-suppe. – Linsesuppe. – Dolmades. – Hummus. – Taramasalata. – Aubergine-dip. – Stegte grønsager med tzatziki. – Keftedes. – Spanakopites. Små trekanter med spinat og feta. – Dybstegte småfisk. – Friterede rejer og blæksprutter. – Fisk i olie. – Fyldte blæksprutter. – Torsk Plaki. – Blæksprutter i rødvin. – Rød multe med tomater. -Havaborre med fennikel. – Kyllingekebab. – Kylling med oliven. – Grillet lam med kartoffelskiver. – Pastitsio.- Moussaka. – Kleftiko. Marineret lammekød. – Krydret lam med tomatsauce. – Lammetærte. – Fyldte tomater og peberfrugter. – Ovnbagte auberginer. – Okra med tomat. – Bønnestuvning med grønsager.