Winz, Johannes, Manzini, Paolo.

Den italienske kogebog.

Bog

DKK 100,00

For en italiensk nyderaf det gode køkken er det komplet utænkeligt at sætte sig alene til bords. Det smager først rigtig godt, når man sidder hyggeligt sammen og også bliver lidt tillokket af lækkerierne på nabobordet. Det hele behøver ikke at være så overdådigt – det enkle kan være både raffineret og genialt, og netop det er nøglen til den verdensberømte italienske madlavningskunst. Bogen indeholder over 100 opskrifter med regionale specialiteter fra Italien. Fra raffinerede antipasti over den første hovedret af velsmagende pasta- og risretter til store stege og lækre fisk. Og så de søde desserter.

- Komet Verlag - Uden år.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Opskriftsfortegnelse. – Lukulliske fristelser – nyd livet på italiensk. – Kødretter for evigheden – etruskernes køkken. – Apicius’ kogebog. – Fra hvedegørd til skueret – madkulturen i det antikke Rom. – Fra mulsum til falernia: Vin i det antikke Rom. – …og næsten 2000 år senere. – Marco Polos historier eller: Hvordan makaronien kom til Italien. – Polenta, gnocchi & espresso – opdagelsen af nye kulinariske verdener. – OPSKRIFTER: Antipasti.- Supper. – Ris. – Pasta og gnocchi. – Fisk og alt godt fra havet. – Kød og fjerkræ. – Desserter og kage. – Det regionale køkken. – Glosar. – Register.- Indbundet. – Illustreret med farvefotografier. – 173 sider. – Pænt eksemplar.