Beskrivelse
INDHOLD: Varekundskab og grundopskrifter. – FORRETTER OG SUPPER: Rissuppe med rejer. – Forårsruller. – Teæg med kryddernelliker. – Ræddikepakker med forårsløg. – Rejeboller med vandkastanjer. – Kålsuppe med bambusskud. – Roulade med mu-err-svampe. – Wonton-suppe. – Dim Sum med ramsløg. – Stærk agurkesalat. – GRØNSAGER OG TILBEHØR: Østershatte med hvidløg. – Kinesiske pandekager. – Stegt pak choi.- Kolde nudler med sesampasta. – Tofu med ærter. – Stegte ægris. – Stegte ris med tofu og asparges. – Agurk med chili og tørrede rejer. – Krydret hvidløgsbroccoli. – Stegt grønsagspande. – Sichuan-tofu. – Grønne bønner med ingefær. – Sur-søde brasede kartofler. – Friturestegte auberginer. – Stærk spidskål. – FISK OG SKALDYR: Dampet fisk a la Canton. – Stegte kammuslinger med broccoli. – Friturestegt rødfiskefilet med porre. – Sichuan-torsk. – Pocheret guldbrasfilet med 5-krydderierblanding. – Chilimuslinger med hvidløg. – Dampede østers med forårsløg. – Blæksprutte med agurk, gulerødder og bambusskud. – Blancheret blæksprutte med peberfrugt. – Dampede litchirejer. – Stegte nudler med rejer og purløg. – Sichuan-rejer. – Sur-søde rejer med vandkastanjer. – KØD OG FJERKRÆ: Andebryst med sukkerærter. – Høne i risvin. – Kinesisk karrykylling. – Blancheret citronhøne. – Kyllingebryst med jordnødder. – Stegt kylling med sorte bønner. – Kyllingebryst med vandkastanjer og spinat. – Kinesisk pastagryde. – Stegte nudler med oksekød. – Nudler med lækkerier. – Kogt oksekød med ræddike og gulerødder. – Oksemørbrød med østerssauce. – Kinesisk ravioli. – Hakket kød med glasnudler. – Risnudler med svinekød. – Flæskesteg med sprød svær. – Auberginer med svinekød. – Ingefærslammekød i sojasauce. – Mongolsk hot pot. – Lammekølle med porrer. – DESSERTER OG ANDET SØDT: Lykkekager. – Klisterriskager. – Pandekager med sød bønnepasta. – Kinesiske nytårskager. – Indbagte bananer.- Sort ris. – Kandiserede æbler. – Mangocreme. – Ananas med chokoladesauce. – Fyldte sesamkugler. – Register.- Indbundet. – Illustreret. – 160 sider. – Pænt eksemplar.