Johansen, Johnny

Brunch og frokost

Bog

DKK 45,00

Ordet brunch er en sammentrækning af breakfast og lunch. De fleste tror, at brunch stammer fra USA, men det er faktisk i det satiriske britiske magasin “Punch” fra 1895, at vi finder det første gang: “To be fashionable nowadays we must brunch…indicating a combined breakfast and lunch”, og først i 1941 finder vi bruch på menuen i et hotel i NewYork. Men brunch er også i Danmark kommet for at blive. Det er på vej til at blive en kær tradition for et hyggeligt og måske lidt dovent samvær i weekenderne. Sammen med familien eller med vennerne, hvor bruchens blanding af salt bacon og pølser, æg, søde frugter, små lune eller kolde lækkerier, godt brød og måske en enkelt bitter at vågne op på. – Bogen indeholder mange forskellige opskrifter til en hyggelig brunch, som man let selv kan tilberede.

V & S Distillers 2006

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Basisbrunch. – Pandekager med sirup. – French toast. – Hash browns. – Røræg, pølser og bacon. – Baked beans. – Marineret frugtsalat. – Kardemommescones. Texas spicy omelet. – Fuldkornsrugbrød. – Ciabattaboller med parmaskinke. – Bagels med røget laks. – Pocherede æg i ærter. – Chokolademuffins. – Mochaccino. – Café au lait. – Kold mokkadrik. – Æble- og mandelkage. – Venindebruch. – Carpaccio med trøffelolie og hvidløgscrostini.- Croque Madame. – Spansk tortilla. -Joredbærkoldskål. -Sommerbrunch. – Kiwi-smoothie. – Makrelmousse. – Avocado-mozzarellasalat på rugbrød. – Græsk yoghurt med bagt rabarberkompot. – Krydrede pølser med ahornsirup. – Kokosmuffins med marinerede sommerbær. – Italiensk brunch. – Ovnstegt sommergrønt. – Grønne asparges med parmaskinke. -Panetoneboller. – Appelsinsalat med fennikel. – Frokost. – Kyllingesalat med rød peber og blegselleri. – Grillet tun i marinade med melonsalat. – Chilikrydet ribbensteg. – Sveskerelish til blåskimmelost. – Kartoffelsalat med ansjoser. – Sprøde mandelbsiquits med chokolade.- Krydderglaseret skinke. – Karrysild med frisk koriander. – Laksetatar, – Frisk rabarbertrifli. – Røget lammekølle med timianrøræg. – Salat med pære og gedeost. – Lammefrikadeller med asiatisk agurkesalat. – STegt sild i lage. – Røget laks med spinatsalat og peberrodsdressing. – Vagtelæg med kryddermayonnaise. – Thai karrysild. – Hønsesalat. – Julefrokost. – Julesild. – Kyllingepostej med rødbedesalat. – Æbleflæsk. – Mørbradbøffer med bløde løg. – Æg med rejer og kaviar. – Rullepølse med løg og sky. – Frugtsalat med flødeskum og hakket chokolade. -gløgg med akvavit. – Småkager. – Konfekt. – Uindbundet. – Illustreret. – 127 sider. – Pænt eksemplar.