Kruse, Gunilla, - Wassdahl, Katrin

Børnetøj, du nemt kan sy

Bog

DKK 70,00

Når man syr tøj til børn, skal man være opmærksom på, at tøjet skal kunne holde faconen, være slidstrækt, let at vaske og ikke mindst være behageligt at have på. I stofforretninger er der altid kasser og kurve, som man kan gå på opdagelse i for at finde rester der. Der er måske netop det stof, som man har brug for. Bomuld er særdeles velegnet til beklædning. Det er slidstærkt, nemt at behandle og bevarer sit pæne udseende selv efter mange gange vask. For at få et godt resultat når man syr, kan det betale sig at bruge indlægsstof i knapkanter, kraver, lommer og manchetter, Hvis man syr til børn, som er i den alder, hvor de slider mest på tøjet, er det en god investering at stryge indlægsstof som forstærkning på albuer og knæ, når man har klippet mønsterdelen ud. Bogen indeholder en række grundmønstre til pænt og funktionelt tøj til børn fra ca. 5 år til 12 år. Der findes mønster i hver størrelse til skjorte, bluse, bukser, kjole, joggingtøj, jakke, flyverdragt, badekåbe, og nattøj. Og mønstrene kan varieres i det uendelige med lidt fantasi. Bogen indeholder desuden sytips, stofoversigt og en masse praktiske råd for både begyndere og mere rutinerede. Mønsterark er indlag bag i bogen.

Varenr. 64.62 – Indbundet.  – 1999. -99 sider. – Illustreret med tegninger og skabeloner. – Mønstre indlagt i boglomme. – Pænt eksemplar. – 70 kr.

Forlaget Sesam 1989

På lager

Varenummer (SKU): 64.62-24 Varekategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Skjorter og bluser. – Bukser og shorts. – Joggingtøj. – Kjoler.- Natdragter / natkjoler. – Kimono / badekåbe. – Heldragt med raglanærmer. – Ideer. – Før du begynder at sy. – Stofvalg. – Noget om sytilbehør. – Målesystemet. – Sytips. – Register.