Larsen, Anne, - Gert, Louise

Året rundt i det fedtfattige køkken

Bog

DKK 125,00

Varenr. 64.14-22. –  Indbundet og med omslag. – Illustreret. – 270 sider. – Pænt eksemplar. – 125 kr.

Fedme er et stigende problem i vort samfund, og det handler i grove træk om, at vi spiser for meget og bevæger os for lidt. Vi omsætter ikke al den mad, vi spiser, og vi spiser forkert. For stor en del af vores kost er fedt, og vi glemmer at vurdere kvaliteten af fedtet. Derfor skal man se på totalenergien, fedtenergien og motionsadfærden samt den rigtige kost. Bogens 109 retter er fordelt på de 4 årstider. Der er kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter samt frokostretter, middagsretter og desserter samt tilbehør.

Forlaget Hovedland 2001

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Adventskage med æbler og kanel. – Appelsin og fennikelmarineret laks. – Aspargessuppe med fjordrejer. – Bagt torsk med ostesauce og peberrod. – Basilikum- og limemarineret kyllingebryst med safranris og broccoli. – Benløse fugle med vilde ris og bagte rodfrugter. – Blinis med peberfrugtrelish. – Chili con carne. – Dips til snack. – Dogme æblekage. – Dressinger. – Durumhvedeboller med diverse fyld. – Fastelavnsboller. – Fiskesuppe med brosme og tigerrejer. – Fyldte blåmuslinger. – Gratineret danbo med ahornsirup. – Grissini. – Grønsagsomelet med ost. – Havkat med friske krydderurter. – Havtaskekæber med grøn kartoffelsalat. – Helstegt berberiandebryst med gulerodsmousse og kantareller. – Hønsesalt til påskefrokosten. – Indisk vintersuppe. – Kartoffelkager med purløg og parmesanost. – Kogt torsk med det hele. – Kold kalveculotte med kartoffelsalat. – Kylling i karry. – Lasagne med svampe og spinat. – Mandelkager. – Pasta carbonara. – Pasta med laks, asparges og spinat. – Perlehøne med brombærsauce og urter. -Picnicbrød. – Poussin med sprød salat og syrlig relish. – Lammeculotte med krudderurteris, radicchio og rosmarinsauce. – Rustik blomkålssuppe med chili, ærter , tomat og ost. – Rødvinskogte pærer med marcipan, chokolade og vaniljeis. – Seafood risotto. – Spaghetti bolognese eksklusive. – Spidskål med kylling. – Spærngt kalveryg med stuvet spidskål og chiligpigment. – Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler. – Strudsefilet med grøv rødkål og bagt kartoffelsalat. – Svinemørbrad med protvin, æbler og svesker samt valnødder. – Tomatpandekager med kylling og tomatsalat. – Tomatsuppe med chili og hvidløg. – Tranebærost med syltede valnødder og appelsin. – Vegetarpizza. – Vinterwok. – Årstidsburger.