Banks, Mary. - McFadden, Christine., - Atkinson, Catherine.

Alt om kaffe.

Bog

DKK 145,00

Bogen indeholder en omtale af kaffedrikningens historie lige fra den religiøse anvendlese af kaffe og frem til de sociale kaffehuse og cafeers opståen rundt omkring i hele verden. Desuden belyses kaffen som en vigtig og verdensomspændende handelsvare samt den sociale og kulturelle betydning, da kaffen blev forbundet med kunst og litteratur, politik og diskussion. Udvalget af kaffebønner beskrives, og det fortælles, hvordan kaffebønnen dyrkes, forarbejdes, sorteres, males og prøvesmages. Bogen indeholder desuden et overblik over alle ristninger og formalingsgrader, blandinger, smag og duft. Der gives også eksempler på opskrifter med kaffe som ingrediens.

Varenr. 66.88 . – Indbundet med omslag. – Illustreret. – 256 sider. – Pænt eksemplar.

Forlaget Atelier 2001.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Kaffens verden. – Kaffens historie. – Kaffe rundt omkring i verden. – Kunsten at drikke kaffe. – Opskrifterne: Flødedesserter og varme buddinger. – Souffleer og marengs. – Frugtdesserter. – Is-desserter. – Kage- og tærteopskrifter. – Tærter. – Slik, kiks og brød. – Kildeangivelser. – Indeks.