Hom, Ken.

Ægte kinesisk kogekunst. Trin-fortrin guide til kinesiske ynglingsretter for alle.

Bog

DKK 115,00

Kinas kulinariske historie høer til blandt verdens absolut ældste. Det kinnsiske køkken er unikt, fordi det udviklede sig uafhængit af Vesten. på grund af den oldgamle, isolerede civilisaton, det dålige transporsystem, manglen på frodigt land og manglen på brændstof og ovne var de kinesiske kokke tvunget til at forene deres madkunst med dagligdags behov. Alle opskrifterne er hurtige og lette at tilberede og indeholder ingredienser, som kan fås i de fleste forretninger, så der kan laves autentisk kinesisk mad derhjemme. Der gennemgås prøvede opskrifter på forskellige forretter, supper, hoedretter og grønsagstilbehør, og det gælder alt fra klssikere som Cantonesisk Wontonsuppe, Chow Mein og Rejer i Sur/Sød Sauce til mere detaljerede retter som Sprød Krydret And og Cantonesisk Krabbe med Sauce af Sorte Bønner.

Varenr. 64.102 Nbr. – Indbundet med omslag. – Illustreret. – 128 sider. – Pænt eksemplar.

KE Media, 2004.

På lager

Varenummer (SKU): 64.102 Nbr. Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Ingredienser og udstyr. – Supper og forretter. – Klaissisk kinesisk hønsefond. – Cantonesisk æg-blomstersuppe. – Sukkermaj- og krabbesuppe. Cantonesisk wontonsuppe. – Stærk og sur suppe. – Sprød havtang. – Toast med sesam og rejer. – Sprøde dybstegte wontons. – Dim-sum svinekødsboller. – Karamel-valnødder a la Peking. – Forårsruller. – Cantondampet fisk. – Sichuanbraiseret fisk. – Rejer i sur/sød-sauce. – Sichuankrydrede rejer. – Lynstegt blæksprutte med grønsager. – Cantonkrabbe med sauce af sorte bønner. – Dampede friske østers. – Lynstegt svinekød med forårsløg. – Sur/sødt svinekød i Chiu how-stil. – Sprød kinesisk flæskesteg. – Lynstegt oksekød med østerssauce. – Lynstegt kylling med sauce af sorte bønner. – Krydret kylling med peanuts. – Krydret kylling med citronsaft. – Kinesisk kylling i karry. -Kylling med cashewnødder. – Pekingand. – Sprød, krydret and. – Lynstegt spinat. – Lynstegt broccoli. – Lynstegte grønsager. – Braiseret sichuankrydret tofu. – Grønne sichuanbønner. – Kinesiske pandekager. – Perfekt dampede ris. – Stegte ris med æg. – Chow mein. – Nordkinesiske kolde nudler. – Singaporenudler. – Menuer. – Register.