Forlaget Horsnæs

Om forlaget Sådan gør du Tidligere udgivelser Trykkeri

 

Kontakt

Forlaget Horsnæs
v/ Anne Mette Knudsen

Telefon 7561 8409
Mobil 4072 3906
anne.m@forlagethorsnaes.com

Lendropsgade 2, st. mf
8700 Horsens
Danmark

forlagethorsnaes.com

Om Forlaget Horsnæs

Forlaget Horsnæs  er et mindre forlag, som hovedsageligt udgiver bøger om kulturhistorie og lokalhistorien i Horsens (8700)

Forlaget  Horsnæs  sælger og genudgiver også gamle postkort , så hvis du har nogle postkort, du gerne vil sælge eller forære væk, hører vi gerne fra dig.

Hvis du selv er forfatter, vil vi  gernegiveen gratis forhåndsvurdering afdit manuskript 

Selve udgivelsen står du selv for, da det vil gøre udgivelsen af din bog billigere.

Lundvig Grafisk i Horsens kan eventuelt hjælpe med layout og de øvrige praktiske opgaver i forbindelse med bogens trykning og indbinding:

Lundvig Grafisk 

Kildegade 42, 8700 Horsens

Telefon 75 61 49 24 / 202 34 624

niels@lundvig.eu

www.lundvig.eu

 

Tidligere udgivelser

Sådan gør du

Når du mener, at du er parat til at udgive dine ting, gør du følgende: sender en mail til forlaget, hvor du beskriver lidt om, hvad du ønsker, din udgivelse skal indeholde, f.eks. om det er en bog, et hæfte eller lignende, derefter skriver du et par ord om, hvor mange du regner med at skulle bruge.

Herefter kontakter vi dig, og eventuelt beder vi om at se manuskriptet, dels for at beregne, hvor meget det fylder, dels for at se. hvad det drejer sig om.

Herefter får du et svar om, hvorvidt vi mener, at dit manuskript egner sig til udgivelse, og du får ved samme lejlighed et overslag på prisen på at udgive dit værk.

Fra manuskriptet kommer til forlaget, vil det blive læst igennem og vurderet.

Forfatteren får derefter en vurdering af manuskriptet og kan selv tage stilling til, om han eller hun vil have det udgivet, uanset forlagets kritik.

Trykkeri

Bøgerne forlaget udgiver trykkes hos Lundvig Grafisk. Sammenhængen mellem forlaget Horsnæs og Lundvig grafisk er i bund og grund et samarbejde, der er startede allerede i 2005.

Det hele startede med nogle småtryksager, og da indehaver af forlaget Horsnæs, Anne-Mette Knudsen en dag havde skrevet en bog, var det naturligt, at hun kontaktede os for at få hendes bog produceret – senere har det udviklet sig med flere bøger.

Om Lundvig Grafisk

Lundvig Grafisk’ rolle som trykkeri er som sådan produktions- og rådgivningsmæssig, ligesom vi laver layout og PR-materiale.

Vi er tillige et af de få trykkerier, der tør binde an med selv mindre oplag. Derudover er Lundvig Grafisk et trykkeri, der beskæftiger sig med fremstilling af foreningsblade, og har efterhånden en meget stor erfaring på dette område. Så alt i alt er Lundvig Grafisk’ hovedproduktion noget, folk læser.

lundvig.eu

Pris

Prisen for produktion af en bogudgivelse er en variabel størrelse, der dels afhænger af oplag, udstyr m.v.