Slået op d.

Nye bøger ? Køb brugte ved lagersalg !

 

Nye bøger ? Køb brugte !

Antikvariat Horsnæs sælger  antikvariske bøger , postkort og tidsskrifter m.m.   direkte fra lageret på  NØRREBROGADE 72 i Horsens (8700)

Antikvariat Horsnæs  ( www.antikvarhorsnaes.dk) har eksisteret som en nethandel i mange år, men flere kunder har spurgt, om der var en butik eller et andet sted,  hvor de kunne komme ind for at se  et udvalg af pæne , brugte bøger for børn og voksne.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derfor har Antikvariat Horsnæs som forsøg besluttet at åbne for direkte salg af de antikvariske bøger, tidsskrifter  og postkort m.m. fra lageret på Nørrebrogade 72 , 8700 Horsens .

Priser fra 2 kr. 

 

Antikvariat Horsnæs  sælger også et   restoplag af bøger og hæfter  fra Forlaget Horsnæs  om lokalhistorien i Horsens samt kulturhistorie i almindelighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAGERSALG  i 2021

Mandag den 12. august

Fredag den 27. august

Onsdag den 15. september

ÅBENT kl.  12.00-15.00

 

Besøg lageret på   Nørrebrogade 72  i Horsens på andre tidspunkter :

Bestil din egen åbningstid !

Ring på tlf. 4072 3906 eller send en mail til kontakt@antikvarhorsnaes.dk  for at aftale det tidspunkt, der passer  dig bedst.

Der kan også være åbent på Nørrebrogade 72 på andre tidspunkter. Når der er åbent, vil et skilt med ÅBENT hos Antikvariat Horsnæs stå   ud for indkørslen til Nørrebrogade 72

Kom og gør en god handel !  

Der gives rabat ved køb af flere bøger, hæfter, tidsskrifter   og postkort