Slået op d.

Antikvariat Horsnæs afholder nyt lagersalg på Nørrebrogade 72 i Horsens

Antikvariat Horsnæs holder  igen LAGERSALG d. 30. november  2020   af antikvariske bøger  for børn og voksne  samt  postkort m.m.  pÅ NØRREBROGADE 72 i Horsens (8700) 

Antikvariat Horsnæs  ( www.antikvarhorsnaes.dk) har eksisteret som en nethandel i mange år, men flere kunder har spurgt, om der var en butik eller et andet sted,  hvor de kunne komme ind for at se nogle af de antikvariske bøger.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derfor har Antikvariat Horsnæs som forsøg besluttet at åbne for direkte salg af de antikvariske bøger og postkort m.m. fra lageret på Nørrebrogade 72 , 8700 Horsens .

 

 

 

 

 

 

 

Der vil også være   salg af restoplag fra Forlaget Horsnæs med bøger  og hæfter om lokalhistorien i Horsens samt kulturhistorie i almindelighed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De øvrige datoer for lagersalg i 2020 :

 

Den 30. november

Den 10. december

ÅBENT 12.00-15.00

 

Åbent på  Nørrebrogade 72  i Horsens på andre tidspunkter :

Bestil din egen åbningstid !

Det er  også muligt  at se og købe  bøger og postkort  i  lagerrummet på Nørrebrogade 72  i Horsens efter nærmere aftale .

Ring på tlf. 4072 3906 eller send en mail til kontakt@antikvarhorsnaes.dk  for at aftale det tidspunkt, der passer  dig bedst.

Der kan også være åbent på Nørrebrogade 72 på andre tidspunkter. Når der er åbent, vil et skilt med ÅBENT hos Antikvariat Horsnæs stå   ud for indkørslen til Nørrebrogade 72

Kom og gør en god handel !  Priser fra 5 kr.

Der gives rabat ved køb af flere bøger og postkort